Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

HEP YİNELENEN HASTALIK....(öksürük)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47866
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 02:09

Konu: HEP YİNELENEN HASTALIK....(öksürük)
Mesajı Yazan: mkx
Konu: HEP YİNELENEN HASTALIK....(öksürük)
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2015 Saat 01:48

Merhabalar doktor bey. Kızım suanda 2,5 yasında 6 aylıkken gecmek bilmeyen öksürükle doktor doktor gezdik en son bronşit olmus denilerek hastaneye yattık 1gece serumdan sonra tahlillere dayanarak bagısıklık güclendirici serum verildi tekrarlamadı o sene. Gecen sene 1-2kez bronsitle antibiyotik kullandık ama bu sene 2aya yakındır gecmek bilmeyen bir bronşit bogaz kızarıklıgı grip yasıyoruz biri bitiyor biri baslıyor 2gün iyi 3.gün hasta doktor degişikliği yaparak denizlide Sedat Çolak gittik ilaca karsı bi doktor ‘fazla ilaca’ verdikleri iyileştirdi ama yineledi ve agır gecti sedat bey yurtdısında oldugu için baska bi doktor  serum Verdi antibiyotikle. Neyse iyileşti dedik yineledi ve bunlar 2 hafta içinde gerceklesiyor yine cok öksürüğü olunca baska bi doktora gittik hafif bronşit diyerek MAKROL  2*1 – BRİCANYL  2*yarım olarak Verdi. Şu anda iyi ama yorulunca hafif balgamlı öksürügü var bunların yanında ben bal+limon +zencefil karısımını 1 yemek kasıgı verdim hergün kuru öksürüğü varkende turp kürü yaptık denemediğimiz kalmadı baska bi sorun mu var neden gecmek bilmeyen seyler yasıyoruz anlamıyorum kızımın acıyor anne demeleri hala kulaklarımda…. Bu halimize de cok şükür…. Şimdiden teşekkürler…..

-------------
önce insan..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2015 Saat 18:54
Bronsit; Antibiyotiklerle tedavi edilemez!!!
Bu doktorlar; cidden aptal... Astim. Bronsit gibi hastaliklar; "Enfeksiyon" degil, "Enflamasyon" dur... Ama, Turk doktorlari birakim; Enfeksiyon ile Enflamasyon arasindaki farki, Enfeksiyon ile Sepsis arasindaki farki bile bilmezler, Lokositi yuksek her hastaya; "Kaninda mikrop var" derler..
SAKIN; verilen hicbir ilaci kullanmayin...
Okumaniz lazim.. Size butun konulari anlatmam, en az yarim saatimi alir, lutfen okuyun, bu konu en cok konusulan konudur.

Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.

Mesajı Yazan: mkx
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2015 Saat 19:17
okuyacagım doktor bey teşekkürler şimdiden.. size bişey daha danısmak istiyorum termal atlet (bronşit atleti, yün atlet) kullanmak bronşit Enflamasyonunu atlatmaya yardımcı olurmu? 

-------------
önce insan..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2015 Saat 22:35
Gidin isinize Allahaskina!!! Tam Turk usulu, milleti enayi yerine koyup, kaziklama usulleri..
Bu kerizler, hala "usutmenin" hastalik yaptigina inanan salaklar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat