6 aylik bebegim hicbisey yemiyor :(
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47961
Tarih: 12 Eki 2025 Saat 19:13
Konu: 6 aylik bebegim hicbisey yemiyor :(
Mesajı Yazan: gamze56
Konu: 6 aylik bebegim hicbisey yemiyor :(
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2015 Saat 12:49
Merhaba doktor bey oglum suan 6 aylik oldu. Dogum kilosu 3700 gr. Suan 7500 gr boyu 71cm bas cevresi 44.5cm.Cok az emiyor ya uykuda yada uyku halinde emzirmeye devam ediyorum. Bunun harince hicbirsey yemiyor. Biberon mamasi devam sutu denedik resmen tiksindi. Zorlamayla arada pirinc unu iceren mama vermeye calisiyoruz. Onun haricinde yogurt yine zorlamayla. Meyze sebze puresi herseyi denedik. Kasik gordumu agzini kitliyor aglamaya basliyor elleriyle kasiga vuruyor. Ne yapacagimizi sasirdik. Ne yapalim ne deneyelim bir yol gosterin lutfen cok uzuluyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2015 Saat 18:59
5 gun; gunde:2x yarim olcek(2.5ml) Sipraktin verin, sonucu konusalim. Bununla ilgili suallerinizi eski cevaplardan ogrenin.
Veya hicbir sey yapmayin.
|
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2015 Saat 20:10
Doktor Bey sipraktine baktim sanirim alerjiyle ilgili bir ilac. Yanlis anlamayin sorgulamak icin soylemiyorum neyden suphelendiniz acaba
|
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2015 Saat 00:50
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2015 Saat 11:38
Doktor Bey şöyle bir tuhaflık var. Mama yada pirinç unu verdiğimizde ağzını kitleyip ağlayan eliyle kaşığa vuran bebek, bizim yediğimiz yağlı tuzlu ekşi yemeklere bayılıyor. tadına baktırmak için veriyoruz çok hoşuna gidiyor ve sürekli ağzını açıyor vermemizi istiyor. Nasıl bebek anlamadım gitti
|
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2015 Saat 17:44
Gunde 600ml sut ictikten sonra istedigi kadar (kiymali) yemeklerden yiyebilir.
|
|