Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

3 Yaş Davranışı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47982
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 04:25

Konu: 3 Yaş Davranışı
Mesajı Yazan: erenimo
Konu: 3 Yaş Davranışı
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2015 Saat 15:38
Hocam merhaba..Küçük oğlum 36 aylık..Çok kötü davranışları var ve ben ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum..Çok sinirli, tahammülsüz, sabırsız, abisine vuruyor, elindekini fırlatıyor, kafa atıyor, ısırıyor..Hiç bişey yapamazsa sinirinden kafasını ya duvara ya kapıya vuruyor..Evimize başka çocuklar geldiğinden bu davranışları sergilemiyor Allahtan..Çok hareketli et tutmuyor..Boyu kilosu iyi yemesinde sıkıntı yok..çok şükür bugüne kadar ateş düşürücü bile kullanmadık. 2 yaşına kadar emzirdim..Ben ne yapayım bu davranışlara hocam bir yardım lütfen..Bu arada evde anneanne bakıyor ben çalışıyorum..tuvalet alışkanlığını da gündüz kazandı ancak gece daha tam kazanamadı..lütfen bir yardım sevgili hocam..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2015 Saat 18:52
Yok 2 yas! Yok 3 yas davranisi diye bir sey YOK.... Simartilmis cocuk var.
Anneannesi simartiyor.. Ya anneanneyi postala yada al karsina konus, torununa size davrandigi gibi davransin!!!
Sizi nasil terbiye etti ise, siz annenizin kasindan-gozunden nasil anlar hale geldiniz ise, sen ve annende o cocuga o sekilde davranacaksiniz. Baska yontemi yok.

Mesajı Yazan: erenimo
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2015 Saat 14:07
Aynen hocam..eşim de hep diyor anneanne şımartıyor diye..annem dişini sıkıp gözlerini açınca put kesilirdim...teşekkürler hocam..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2015 Saat 23:28
Niye aynisini torununa uygulamiyor!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat