Kadir Bey merhaba oğlum 29.08.2011 doğumlu 3,5 yaşında boyu 102 cm kilosu 15,5 .gelişimi normal boyuna göre kilosu düşük persentilde. çok yemek seçiyor inanın ne yedireceğimi şaşırdım yedikleri yumurta pirinç makarna bulgur patates sütü fazlasıyla içer(bazen sabaha kadar 1 kilo süt içtiği oluyo vermesemde uyanamıyo ağlayıp duruyo acıktığı için) balık köfte meyve ve kuruyemiş.kesinlikle sebze yemeği yemiyor çorbayı 1 yıldır içmiyor çok kabız oluyo duphalac veriyorum bazen işe yarıyor çoğu zaman yaramıyor. muz pirinç patates elma vermiyorum kabız olduğunda özellikle pirinç pilavı istiyor.kayısı alıyorum yemiyo kayısıyı incecik yapıyorum fındıkla veriyorum ağzından atıyo bir tek armut yiyo kabızlığı geçsin diye bir armutlada geçmiyo poposunda kabızlıktan meme oluştu .yemeklerinde yağ oranını artırayımda yedikleri belli çorba içse neyse.sütüne katıyorum midesi bulanıyo yoğurda zeytinyağı katıyorum yemiyo.napayım ben hocam çok kızıyorum işe yaramıyo güzellikle söylüyorum o da olmuyo. yemek konusunda kendi haline mi bırakayım suyunamı gideyim aç mı bırakayım bende bilmiyorum inanın ağzında yemeği o kadar çok bekletiyoki süre tuttum 45 dakika bekletti dahada bekletirdi ağzında hadi ye hadi ye demesek. ne yiyeceksin diye sorsam patates yumurta Allah'tan var patatesle yumurta yoksa aç kalırdı artık kabızlığından dolayı patates koymuyorum kaşar doğruyorum patates diye yutturuyorum. kendisi yemek stemiyo sen yedir diyo ben yedirsem 6 tatlı kaşığı(yemek kaşığı bile değil hocam) kendisi yese 3 kaşık o kadar.lütfen kusura bakmayın zamanınızı aldım bu başlık altındai sorulara kızdığınızıda biliyrum eski mailleride okuyorum bir yol gösterin yemek konusunda lütfen ben bile yazarken daraldım çok teşekkür ederim anlayışınız emeğiniz bilgileriniz için
|