Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bir gunluk ateş ve bogaz agrısı sonrası

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48039
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 08:46

Konu: Bir gunluk ateş ve bogaz agrısı sonrası
Mesajı Yazan: ebrudemi
Konu: Bir gunluk ateş ve bogaz agrısı sonrası
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2015 Saat 22:13
Merhabalar hocam, oncelikle bu fırsatı verdiginiz için cok tesekkur ederim, sizden baska guvenecek kimsemiz yok, durum resimdeki gibi, kızım 7 yaşında boy 1.36 kilo 32. 2 gun once yavas yavas yukselip 39,4 bulan ateşi çıktı, limonlu zencefilli bal, ardından soganlı sarımsaklı su verdim, gece oldugu için tylenol verdim, bogaz agrısı ve bas agrısı vardı, sabaha kadar atesi dustu, en son ter attı ve bir daha ateşi çıkmadı bugun de ateş yok, ama dilinde sonradan kaybolan beyaz kabarcıklar cıkınca doktora gordum, samki dilinin arkası da beyazdı, doktor zinnat 250 mg verdi bogazı cok kotu kullanacak bu iki siseyi dedi, malesef kan tahlili yaptıramıyoruz, endişe duzeyi cok cok yuksek bır cocuk, korkunca bazen kekelemeye baslıyor, o yuzden lokosit degerini bilemiyoruz, 2 gundur iliadin pedi dıkıyorum gunde 2 kere 2 ser puf cunku gece agzı acık uyuyor horluyor ve agzından kopuk geliyor, kimi zaman da uyurken nefesini tutup 5 saniye falan gec nefes veriyor ozellikle burnu tıkalı oldugunda, grip aşısı ben oluyorum meslegımden dolayı, ona da yaptırıyorum, bu veriler ile antibiyotik verilir mi? 
http://i.hizliresim.com/1YgnB5.jpg

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2015 Saat 22:18

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2015 Saat 23:07
Tertemiz bir dil ve Agiz... SAKIN; Antibiyotik vermeyin, basiniza is alirsiniz.
Grip geciriyor, Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Alt Forum yazilarini iyi okuyun.

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2015 Saat 23:13
Allah sizi basımızdan eksik etmesin hocam, milyonlarca kişinin duasını alıyorsunuz, cok cok tesekkur ederiz.

Mesaj Tarihi: 06 Mar 2015 Saat 14:28
Hocam tekrar merhabalar, ufaklıgın grip 15. Gunde ve yavas yavas gidiyor dediklerinizi uygulayarak. Bu sefer sorum kendim için, ben cocuk hastalıkları uzerine  temel bir tıp kitabı okumak istiyorum, orjinal ingilizce olarak, hiç alanım degil, kendim ingilizce öğretmeniyim, ama tek çare bu kaldı, internette nelson' text book of pediatrics i buldum, tavsiye eder misiniz?ya da ne okumalı? 

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2015 Saat 04:05
En iyisidir ama, biraz Profesyonelcedir. Ansiklopedi gibi kullanabilirsiniz.
Sizdeki merak, emin olun; Turk Cocuk doktorlarinin cogunda yoktur..

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2015 Saat 07:37
Sagolun hocam, hemen sipariş edeyim amazondan, tekrar tekrar teşekkürler, sevgi ve saygılarımla

Mesajı Yazan: spancm
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2015 Saat 00:19
Kitabin turkceye cevirisi var midir acaba?

Mesaj Tarihi: 08 Mar 2015 Saat 19:00
Bir ara, Turkcesi cikti idi..Ama, eski baskidir. Bir bakin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat