Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Şaşkınım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48057
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 00:30

Konu: Şaşkınım
Mesajı Yazan: FASEL21
Konu: Şaşkınım
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2015 Saat 22:21

Hocam. Oğlum 43 aylık. Sık sık hastalanıyor. Ardı arkası kesilmeyen öksürükler ayda 1 kere 2-3 gün sürüyor. Burdaki doktorlar inanın ki hapşırsa antibiyotik yazıyor. Ben sizden öğrendiğim yöntemlerle bunları atlatmaya çalışıyorum. işe gittiğim için babannesiyle dedesi bakıyor oğluma. Doktor konusunda o kadar çatışıyoruz ki inanın aile huzurumuz kalmamış durumda şu anda. Çünkü onların gözünde ilaç veren antibiyotik yazan doktor iyi doktor. Ben de ilaç vermediğim için de kötü anne. Bugün yine çok sık sık su bile içmeye fırsat vermeyen bir öksürük krizi yaşamış ben işteyken babannesiyle dedesi de doktora götürmüş. Doktor şu hastanelerde olan hani ağıza takılan buhar makinesinden aldırmış onlara. İçine koymak için de ventolin ve pulmicort vermiş. Evde yapalım diye. Onlar da bir kez vermişler. Hocam oğlum astım hastası filan değil. Bunları vermemiz ne kadar doğru ki. Sizden duyduğum kadarıyla öksürüğü kesmek iyi bir şey de değil. Gerçekten psikolojim bozulmuş durumda artık sağlıklı düşünemiyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ben bu insanlara nasıl laf anlatıcam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2015 Saat 01:28
Kazigin en dik alasini afiyetle yemisler... Ne diyelim; "Halal olsun"!!! Boyle millete, boyle doktorlar az bile..

O Ventolin ve Pulmicort'u kullanirlarsa, 4-5 gune varmaz, hastanelik olursunuz. Eski mailleri okuyun, cok ornegi var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat