Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

idrarda keton ve kabızlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48138
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 20:51

Konu: idrarda keton ve kabızlık
Mesajı Yazan: simanur
Konu: idrarda keton ve kabızlık
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2015 Saat 20:04
dr bey merhaba kızım 28 aylık kabızlık sorunumuz var yaklaşık 7 gündür kakasını yapmadı acıyor diyor bu aralar çok katı tüketti birde ateşi oldu sabah birşry de yemedi doğru düzgün idrar tahlilinde glukoz-lökasit-eritrosit hepsi negatif sadece keton+++ pozitif dr yetersiz beslendiği için keton pozitiftir dedi ama babamızda şeker var bu beni korkuttu tokluk şekerini çorba yedikten sonra ölçtüm 88 çıktı akşamdan 10 saatlik açlık şekeri de 107 çıktı endişelenecek bir durummu ,hürmetler,saygılar..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2015 Saat 07:12
Seker ile alaksi yok... Ancak; "Diabetik Ketoasidosis" olacak da, idrarda Seker:++++ olacak, ondan sonra Keton onem kazanir..

Yoksa; 1-2 kusma ile bile bile;keton (+) olabilir, hic bir onemide yoktur.

Mesajı Yazan: simanur
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2015 Saat 07:50
Cok tesekkurler hocam peki kabızlık icin oneriniz nedir kızımı elimden geldigince hazir gıdalardn uzak tutuyorum..Seker ile tanistirmamaya calisiyorum ama yine de cok başarılı miyi. Bilmiyorum :(

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2015 Saat 17:59
Hazir gidalarla kabizligin hicbir alaksi yok.
Bilakis seklersiz ve yagsiz beslediginizde; Kabizlik olur... Eski mailleri okuyun

Turkiye'deki; kiymeti kendinden menkul Prof ve Otcularin sahtekarliklarina kanmayin.. Cira gibi yanarsiniz...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat