Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ev pusetı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4817
Tarih: 06 Ara 2025 Saat 12:46

Konu: ev pusetı
Mesajı Yazan: beyazmelek
Konu: ev pusetı
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2008 Saat 09:53

erkın bey ogluma emzık bıraktırdık tabıı cok huysuz sabaha kadar pılsan marka evde kullanılan pusettınde yatmak ıstıyor saglıgı acısından uygun mu bu pusetlerın yapılısı sanırım gecıcektır ama sımdılık sabaha kadar pusetınde bılgılendırırsenız sevınırım

saygılarımla

Star

-------------
efeelif

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2008 Saat 13:33
Sevginaz Hanım Merhaba,

Bahsettiğiniz, "ev puseti" dediğiniz ürünün ne olduğunu tam olarak anlayamadım. Adı geçen firma puset ya da diğer adıyla bebek arabası üretmez. Genel itibarı ile plastik üzerine uzmanlaşmış bir markadır Pilsan. Oto koltuğu şeklinde ürettikleri ürünler  oto koltuğunun güvenlikle ilgili kriter ve özelliklerinivhiçbir şekilde taşımaz, ancak ve ancak evde ana kucağı olarak kullanılabilirler.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: beyazmelek
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2008 Saat 15:51
evet evde kullanıyorum oto koltugu degıl anakucagı bunda uzun surelı yatıs saglık acısından sorun cıkarır mı acaba

-------------
efeelif

Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2008 Saat 16:46

Tekrar Merhaba,

Ürünün şekli tamemen bir oto koltuğu şeklinde ve salt ana kucağı olarak kullanılamaz. Normal ana kucakları gibi uzun süreli kullanımlar için uygun bir ürün değildir. Sizin vasıtanızla diğer annleri de bir kere daha uyarmam gerekirse bu ürünlerde Grup 0 ya da Grup 0+ tip oto koltukları taklit edilmiştir. Bazı satış noktalarında bu ürünlerin oto koltuğu olarak da kullanılabileceğinin söylendiği görmekte ve duymaktayız ki bu çok tehlikelidir. Ürün,sadece bir oto koltuğuna benzemektedir. Ancak, ne oto koltuğu ne de bir ana kucağı olarak kullanılmamalıdır.

Erkin ÜLTANIR

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat