Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48197
Tarih: 12 Eki 2025 Saat 15:02

Konu: Kusma
Mesajı Yazan: peymaa
Konu: Kusma
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2015 Saat 23:52
Kadir Bey merhaba!
Uzun bir stadan sonra ilk kez yazıyorum. Buhüne kadar hep diğer annelere verdiğiniz cevapları takip ederek yolumu buldum sayenizde.
4,5 yaşındaki kızım 3-4 saattir devamlı kusuyor. Ateş yok, kusmaya kadar halsizlik ya da başka bir belirti yoktu. Şimdi tabi boş mide ve kusma nedeniyle biraz halsiz. Devam ederse ne verebilirim?
Şimdiden teşekkürler, sevgiler

-------------
payanoglu

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2015 Saat 00:26
Arkadan, ISHAL gelecek, SAKIN; hicbir ilac veya Antibiyotik kullanmayin. Atesini bile dusurmeyin.

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2015 Saat 01:01
Sadece emedur100 fitil verdik. Ates yok simdilik. Fitil sorun olmaz insallah:(

-------------
payanoglu

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2015 Saat 06:59
Kadir Bey tekrar rahatsız ediyorum.
Fitilden 10 dk sonra tuvalete gitti. İshal yok kıvamı normal. Sabaha kadar sürekli kustu. Suyu bile tutamıyor midesi. Ateş yok. Ne yapabilirim?
Tekrar teşekkürler

-------------
payanoglu

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2015 Saat 18:34
Ellemeyin, sakin ilac/Antibiyotik vermeyin, istedikce su icirin.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 18:30
Kadir Bey, tesekkur ederim. Dedikleriniz aynen gerceklesti. İshal oldu ve sonra rahatladi.
İyi ki varsiniz, bizim doktorlar haftasonu cep telefonunu kapatan, doktorluk yeminini laf olsun diye etmis olduklarindan, siz de olmasaniz yanmistik!
Sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum size, keske minnettarligimizi ifade edebilecek baska firsatlarimiz olsaydi:-(

Bu sabah itibariyle kucuk kizim iyilesti ve ablasi (7 yasinda) hastalandi. Sabah ellerinin titremesi ve belim agriyor diye uyandi ve atesi 38 altina su saate kadar inmedi. Bel agrisi devam ediyor. Hic bir sey yemek istemiyor ve midesi bulaniyor. Tuvalete gitmedigi icin ishal konusunda bilgim yok. Kusmamak icin direniyor. Su ana kadar ates dusurucu dahil bir ilac vermedim. Oneriniz olur mu?

-------------
payanoglu

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 22:41
Ellemeyin.
Hicbir ilac vermeyin,
Karismayin.....
Sadece sicak bir seyler icirin. Kusma cok olursa, Emedur100 fitil kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat