Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Antibiyotik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48200
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 19:03

Konu: Antibiyotik
Mesajı Yazan: nazlıgüneş
Konu: Antibiyotik
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2015 Saat 06:29
Hocam merhaba size kafama takılan birşey sormak istiyorum. Bundan 3 ay kadar önce kızımın ateşi 38-39 civarı doktora gittik antibiyotik yazdı tek doz kullandım ateşi düştü ertesi gün ben bir daha antibiyotik vermedim hocam ben hatamı yaptım mutlaka tamamlamalımıydım. Ne gibi bir sonucu olur bunun.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2015 Saat 18:33
Hicbir hata yapmadiniz...
ZIRA: Streptokok ve Bogmaca harici, hicbir Ust Solunum Yolu Enfeksiyonu; Antibiyotik GEREKTIRMEZ... Siz bakmayin, Turkiye'deki sahtekarlara, onlar her atese, Antibiyotik her oksurene; Antibiyotik ve astim ilaclari verirler.. Yakinda, bu "asure receteye" Verem ilaclarini da ilave ederlerse hic sasmayin.. Bunlar boyle namussuzlar.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 00:34
Hocam kusura bakmayın eksik bilgi verdim.Kan sayımı yaptırmıştım 20 civarındaydı. Ama ağızda kötü koku yoktu dilindede pas yoktu ama ben yanıldıysam diye kafama takılıyor.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 00:39
Kızım 18 aylık streptokok bakterisi olmaz demiştiniz yaşından dolayı öksürük yoktu boğmacada olamaz hocam idrar yollarındada birşey yoktu ishal kabızda değildi eleme yaptığım için antibiyotiği kesmiştim sadece o wbc ve tek dozdan sonra ateşi düşünce acaba kalıyor kafamda. Antibiyotiklik bir durumsa ve ben ilacı keserek zarar verirmişmiyimdir. kusura bakmayın hocam.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 11:41
Hocam merhaba yeni sayfa acmayim dedim bugun 18 aylik asilari yapildi hepatit a ve karma ayrica agizdan cocuk felci 2 damla yapmayalim dedim ama bizi dinleyen yok hepatit a da bacaktan oldu budami adele icine olmali ama soylememe ragmen bacaktan yapildi.bingildak kapanmamis dedi devit3 10 damla kullan dedi ben dogum gununde 1ampul icirdim dedim sadece 1 ay kullan dedi hep ayni seyler hocam asi kutularinin resmini cektim size gondereyim birde onlara bakarsaniz sevinirim. Hocam ayrica kizim 2 gundur kakasini yapmadi gaz cikarip cikarmadigini fark etmedim kabiz yapici birsey vermedim ama fitil yapsammi bilemedim cok oldu sagolun hocam.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 11:50

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 11:53

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 11:58

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 19:40
1- O WBC degerine inanmayin. Bir dolap donmus.. Halk uyandikca, bu sahtekarlarda sahtekarligin boyutunu arttirdilar.
2- Bingildak, bu ayda kapanmak mecburuyetinde degildir. Siz bakmayin o aptallara... Onlar, Dvitamini ile Bingildak kapatma tedavisini bulan KERIZ Tyrk saglikcilaridir.. Dunyada bir esleri yoktur!! Kitap okumadiklarindan, boyle sacmaliklari yapmalari dogaldir... Onlar sadece Papaganlar gibi sadece duyduklarini tekrarlayan zavallilardir.
3- Goreceksiniz; Hepatit-B asilari tutmayacak... Bu isi ogrenmelerinin imkani yok.
4- Cocuk felci asisi, kutusunda goreceginiz gibi, zaten Pentaxim icinde vardir... Agizdan asinin verilmesinin cocuga hicbir hayri yoktur..Dunya'da bir tek, Nijerya ve Pakistanda; Cocuk Felci kalmistir... Birileri koseleri donecek diye bu sacmaliklar uygulanmaktadir....

O SALAKLARA SOYLEYIN... DUNYA'DA BIR TEK NIJERYA VE PAKISTAN'DA POLIO VARDIR..
Bu memleketlerde hala olmasida, Nijerya'da; Boko Haram, Pakistanda 'da, Taliban ve El-Kaide gibi musluman teroristlerin asi yapilmasina mani olmalari yuzundendir.. Bizim cevremizde, Suriye dahil, Polio gorulen ulke YOKTUR... Saglik bakanligi resmen, cahil kimselerin elindedir.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 21:40
hocam cevap için çok teşekkürler hepatit a yıda siz omuza yapıyormuşsunuz bir mailde okumuştum. bizimkisi bacağa yapıldı budamı tutmadı. hepatit b yi kan aldırmadan tekrardan yaptırıcam ama ısrarla bacağa yapıyorlar hocam neresinden tutsak elimizde kalıyor siz olmazsanız ne yaparız bilmiyorum.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 23:09
Cok zor.. Turkiye gibi Universite hocalarinin bile dogru durust bir Tibbi yayin takip etmedigi bir ulkede, degil boyle 25-30 yilda, 2 Asir gecse, belki o zaman ogrenirler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat