Geniz eti
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48316
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 07:41
Konu: Geniz eti
Mesajı Yazan: gamze06
Konu: Geniz eti
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2015 Saat 04:18
Iyi günler Kadir bey forumlarda bütün mesajları okudum ve geniz etiyle ilgili genel görüşünüze hakim sayilirim ancak yine de durumuma yardımcı olursaniz sevinirim.10 aylik bir oğlum var 6 aylıkken endoskopik muayene ve röntgen ile geniz eti yaşına göre büyük denildi ancak ameliyat için 2 3 yasa kdar beklenmesi söylendi. Sf iliadin coldmix buhar düzenli olarak kullandım ama sürekli hırıltılı sesli solunum yapan 20 günde bir grip olan geceleri sürekli horlama ve nefes alamama gibi sikintilarimiz hiç azalmiyor. Bu yaşta geniz eti olmaz diyorsunuz ama yaklaşık 11 12 kez grip olmuştur oğlum. Sizce bundan dolayı olabilir mi? bende ameliyat taraflı değilim zaten doktorlar da yapmıyorlar şu an icin..oglum gündüz sürekli sesli solunum yapıyor ağzı açık hep , yemekleri kusuyor yerken tıkanıp gibi oluyor hep iştahsız büyümesi de 3 aydır durdu.agzi kapalı iken burnundan almaya çalışıp tikaniyor. .Sizce nasıl bir yol izlemeyi hocam çok sıkıntıdayim. .şimdiden teşekkürler. .
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2015 Saat 19:20
Ameliyat icin, zaten, 2-3 yasa kadar beklenecekseki, ameliyat yasi;5 yas sonrasidir. Bu yasta niye "Endoskopik muayene ve Rontgen cekildi.. resmen kaziklandiniz!!! Bosuna ugrasiyorsunuz. Geniz eti ve bademcikler, Lenf bezleri olup, her enfeksiyonda buyurler.. YAPACAGINIZ HIC BIR SEY YOK!!! Aranirsaniz, iste boyle kaziklarlar.
Yazilarimi okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2015 Saat 21:00
Cevabınız için teşekkür ederim.ama neden kaziklandigimizi düşündünüz ki işlemler üniversite hastanesinde ve bir ücret ödemeden yapıldı. Nefes alamadığı ve sürekli sıkıntı cektigi için de insan ne yapacağını bilemeyip neden ve çözüm ariyor..ben de fikriniz almak istedim işte belki oğlumu dizin sayenizde rahatlatıriz diye düşündüm ..rahatsız ettiysem kusura bakmayın. .
|
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2015 Saat 22:42
Siz oyle zannedin... Ucret Devletten aliniyor.Yani sizin-bizim vergilerden. Burnu tikali olan, agizdan nefes alir.
|
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2015 Saat 22:42
Yani sonuç olarak nefes alırken zorlanan uyurken nefesini tutan sık sık grip olan ve kilo almayan bir bebek normal buyuyene kadar böyle sıkıntılar çekecek biz de hicbirsey yapmayacagiz yanlış anlamadım değil mi kadir bey ..
|
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2015 Saat 22:52
Muayyen bir yasa gelene kadar bir sey yapilamaz..
Serum Fiz (gunde; 6x 10'ar damla)veya olmazsa, Iliadin DAMLA denenebilir... Gunde:2x2'ser damla 3 gun... Sonrasinda tekrar Serum fiz ile devam edersiniz. Birde aksamlari bas ucuna; 2 damla ColdMix damlatin. Bunlarlada olmuyorsa, bu yasta bir sey yapamazsiniz. zaten, yaza duzelecek. Hele birde kafasini denize sokarsa, uzun bir sure rahat eder. Esas sikinti, 4-5 yaslarindan sonra, kres/okul basladiginda olacak. Eski mailleri okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2015 Saat 23:44
Peki kadir bey o zaman ben dediklerinize aynı şekilde devam ediyorum.son bir soru sizi yormazsam,bu konuda çok evham yapiyorum farkettiginiz üzere burnunda zar yada Polip gibi başka bir sıkıntı yoktur değil mi sadece geniz eti bu kadar problem yaratır mı ..kafanızı şisirdim çok teşekkürler. .iyi ki varsınız. .
|
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2015 Saat 17:53
Gene ayni noktaya geliyoruz.... Polip olsa ne olacak!!! Bu yasta aldiramazsiniz.
KBB doktoru sizi simdiden, ameliyat fikrine alistiriyor..
Ayricada bu yasta; polip filan olmaz.
Dikkat ederseniz, size hic ilacli cozum onermezler.. Nerde bol tahlil, nerde ameliyatlik isler var hep onlari anlatirlar.
10 aylik bir cocuga, bu is icin; Rontgen cektirmenin mantigi YOK!!!
Piyasadaki butun sahtekarlar, o Universitelerden yetisiyor.
|
|