15 Yaşındayım Ateşim Var
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48338
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 16:14
Konu: 15 Yaşındayım Ateşim Var
Mesajı Yazan: RasimUsarer
Konu: 15 Yaşındayım Ateşim Var
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2015 Saat 20:12
|
Merhaba Hocam İlk Önce Yakşamlar 15 Yaşındayım Lise 2 Te gidiorum Cumartesiden Beri Ateşin Var Pazar Günü Azaldı Bugünde Çok Yoktu ama Düşmedi Atesim Tam Olarak Bide Şurup Hap İciyorum Şrupun İsmi Kreval Forte Hapın ismi DroFlu Cold Bana Yardımcı Olurmusunuz Doktotora Basvurmadim Balgam Da Var Yani Azda Korkuyorum Okula Gitmemde Bir Sakınca Var Midir Benim İçimi Rahatlatirsaniz çok Sevinirim Hocam Yaksamlar.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2015 Saat 22:10
Aynada; dilinize bir bakil.. Pespembe, ve uzerinde, bir pas tabakasi yoksa, Grip geciriyorsunuz demektir, SAKIN, o suruplardan hicbirini kullanmayin.. Sicak ihlamur icine, limon ve Zencefil koyup, kaynar-kaynar icin, kendinizi sicak tutun ve sakin ates dusurucu almayin.
ates dustukten sonra okula gidebilirsiniz.
Griplerde; Ates: 4-5 gun surebilir. Arkadan, oksuruk ve burun/geniz akintilari baslayacak, 2-3 haftada bu devre surer. Sogukta kalmayin, yorulmayin.
oksuruk cok artarsa; bir tatli kasiginin yarisina bal, ustune, 7-8 damla Limon damlatip icin. Eski mailleride okuyun.
|
Mesajı Yazan: RasimUsarer
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2015 Saat 22:24
|
Hocam Teşekkür Ederim Dilimin Üstü Bembeyaz Hocam Bu Normalmidir Bide İlaçları Bıraksak Bi Yan Etkisi Dokunur Mu
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2015 Saat 06:43
|
O suruplari HICBIR ZAMAN kullanmayin. Onlar antibiyotik degilki, birakinca bir zarar olsun. Bilakis tamamen modasi gecmis ve eskiden sarlatanlarin kullandiklari ilaclardir. Ates+ Dilde pas varsa, antibiyotik gerekir. Aug...in tab:gunde2x1 , 5 gun alin.
|
Mesajı Yazan: RasimUsarer
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2015 Saat 10:14
|