baş çevresi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48453
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 04:12
Konu: baş çevresi
Mesajı Yazan: ads1940
Konu: baş çevresi
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2015 Saat 15:43
Hocam merhaba 3 aylık kontrolü vardı oğlumun sağlık ocağında 7500 kilosu 64 boy ve başçevresi 41 ebe baş çevresinin küçük olduğunun söyledi mutlaka takip edilmesi gerekli dedi.sizce nasıl
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2015 Saat 19:50
Halt etmis... Bu bas cevresi muayenesi de yeni icat oldu. Sirf hasta ailesini meraklandirip, kendi doktorlarina yonlendirmek icin yaptiklari bir sahtekarlik.. Eskiden; "bingildagi" ufak veya buyuk diyorlardi, Rezillikleri ortaya dokulunce, simdide en ufak farkliliklari bile boyle mesele yapiyorlar.
Ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden, siz; kafasinin takibini yapin, hatta basinida siz olcun, Bu sahtekarlar kasten eksik bile olcerler, bunlardan her sey beklenir. Sonucu yazin.Bu yas icin normali:41.5cm dir. Normal sinirlari= +/- 1.2cm dir. Yani; 40.3cm bile olmasi normaldir.
|
Mesajı Yazan: ads1940
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2015 Saat 21:38
hocam bende 41 buldum geçen ay 39,5du 1.5 cm büyümüş.bide doğumda 2 defa boğazına kordon dolanmış doğdu yüzü mosmordu.bunla ilgisi var mıdır.kordon dolanması beyni etkiler mi.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2015 Saat 00:18
Kalici beyin harabiyeti olursa etkiler. Eski mailleri okuyun. Eger 3.5kg'dan kucuk dogdu ise, zaten beni bosuna konusturuyorsunuz. Oyle olmasa bile bu miktar eksiklik eksiklik degildir..
SON----------
|
|