Sürekli ağlama problemi (gaz)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48483
Tarih: 21 May 2025 Saat 09:14
Konu: Sürekli ağlama problemi (gaz)
Mesajı Yazan: fyz_35
Konu: Sürekli ağlama problemi (gaz)
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2015 Saat 18:47
Arkadaşlar merhabalar benim oğlum prematüre olarak doğdu ve şuan 32.haftamızdayız bugune kadar daha birkere gülerek oynayarak uyudugunu uyandığını bilmem gecemiz gündüzümüz yok uyutuyorum 15-20 dk ka sora sanki biyerini sıkmışlar gibi ağlayarak uyanıyor bir kaç doktora gittik hepsi gaz sancısı zamanlaa geçecek diyor ama ben dayanamıyorum artık 5 aydır ne gece uyuyoruz ne gündüz bir çocuk sürekli ağlarmı benim bebeğim ağlıyor ağlamasın istersek davlumbazın altına gidiyoruz kolik de bukadar da kolik olunmaz ki :) iyi geceler çayından gaz damlalarına denemediğimiz kalmadı böyle bir bebek büyüteniniz oldumu aranızda ben artık kafayı yemek üzereyim o ağlıyor ben ağlıyorum bir türlü susturamıyorum masajlar yapıyorum vücudunu yağlıyorum falan ne varsa yapıyorum nafile ayakda sallamayla falan zaten uyumuyor ağlaması bile kesilmiyor... ilgilenen bütün annelere teşekkür ederim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2015 Saat 22:06
Bebek gazinin sebebi; hareketsizliktir.. Mumkun oldugunca kucaginiza alip, yuruyun, yururken sirtinin beline dogru, bezin ustune vurun..
Birde; kakasina bakin, Altin sarisi olmasi gereken kaka, yesil cikiyorsa, cok yedirdiginiz icin sanci oluyor demektir.
|
Mesajı Yazan: fyz_35
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2015 Saat 13:59
kadir bey çocuğu kucağımızdan bıraktığımız an dünyalar yıkılıyo sanarsınızki sırtında bi düğme falan var :) sürekli hareket halindeyiz ayakları falan çok hareketli altını açıp bırakıyorum 8 aylık bebekmiş gibi tepiniyor ama sürekli ağlama halinde..
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2015 Saat 18:45
Eger, devamli aglama oluyor ve susturamiyorsaniz, bir "Idrar Tahlili" yaptirip, bana yazin. Bobrek tasi dusuruyor olabilir.
|
|