vitamin
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48501
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 17:10
Konu: vitamin
Mesajı Yazan: gulseven
Konu: vitamin
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2015 Saat 12:39
Hocam meraba 35 aylik oglum istahsiz oldugu icin MEDCOM diye (eczaci tamamen dogal old.nu soyleyerek tavsiye etmisti) bir vitamin veriyorum. Ama sizede danismadigim icin biraz tedirginim .cocuguma herhangi bir zarar verirmi devam etmemde bir sakinca olurmu. Sizin onerileriniz benim icin emir hukmunde hocam fikirlerinizi bekliyorum..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2015 Saat 18:43
1- Hicbir ilac; DOGAL degildir.. Hepsi Kimyasaldir.Eczaci sizi kaziklamis.
2- 1 yasindan sonra, "karisik beslenmesi" olan cocuklarin hicbir zaman, Dvitamini haric, hicbir Vitamin ve Demir'e ihtiyaclari yoktur.
3- 1 yasindan sonra, sadece; senede 1 defa, Dvit3 ampul icirin..
4- Eger, almiyorsa birde; Zymafluor tablet verin.
Zymafluor tab. 1/4mg gunde 1 sefer 2 tablet.. Veya Zyafluor tab.0.5mg gunde 1 tablet. Bu konu ile ilgili yazilari okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2015 Saat 19:08
Cok tesekkur ediyorum hocam. Sizin tavsiyenizle zaten subat ayinda dvit3 ampul vermistim onu senede bir verecegim insaallah. Zyflamour'u deneyeyim mi yinede. Hocam vaktinizi cokta almak istemiyorum ama vermis oldugum vitamin cocuguma zarar vermismidir endiseleniyorum bos yere cocugumu hasta etmeyeyim :(
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2015 Saat 18:55
cocuga zarar vermedi, siz KAZIKLANDINIZ... Hava-civa ilaca bir avuc para verdiniz..
Zymafluor'u, kullanin. Eski mailleri okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2015 Saat 19:22
Sagolun hocam Rabbim korusun sizi varliginiz cok buyuk bir nimet. Kendimi perisan ettim cocuguma zararmi verdim diye. Konu evlat olunca insan cok evhamlaniyo. Dediklerinizi uygulamaya devam edecegim selametle...
|
|