Emzirme ve kilolarım..
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48543
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 19:07
Konu: Emzirme ve kilolarım..
Mesajı Yazan: yaksu
Konu: Emzirme ve kilolarım..
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2015 Saat 23:16
Merhaba Kadir bey, kızım 3.500 kilo doğmuştu ve 28 aylık olana kadar sizin emzirme konusundaki teşviklerinizle emzirdim. Ve kızım çok şükür kilosu hep normaldi hatta öndeydi gelişimi. Bende doğuma kadar 18 kilo almıştım ve kısa süre içinde önceki kiloma geri döndüm ve kızım şimdi 3,5 yaşında.
2 ay öncede oğlum dünyaya geldi malesef hastane profesör hatası yüzünden 3 defa fıtık ameliyatı geçirmek zorunda kaldı size de bahsetmiştim
1- oğlum 3.410 50 cm doğdu şu anda 2 aylık 4.100 kilo 56 cm oldu emziriyorum 3 ameliyata (her ameliyatta en az 8-9 saat aç kaldı) rağmen normalmidir hocam.
2-esas soru kendimle ilgili Kızımda 18 kilo almıştım 6 ay içindr 15 kilo vermiştim emzirerek. Fakat oğlumda şu an tam tersi bir durum var hızla kilo alıyorum doğuma gittiğimde 75 kilo idim şu an 80 kilo oldum su içerek geçirmeye çalıştığımda doymuyor ancak tam doyunca yemek yiyince oğlumda doyuyor ne yapacağımı şaşırdım ne tavsiye edersiniz? neden böyle bir durum olmul olabilir hormonlarımla ilgili bir sorun olabilir mi
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2015 Saat 19:02
1- Eksigi var!! AMA, devamli kilo alisi oldugundan, bu hizla gittiginde, 4-5 ayda arayi kapatir.
2- Acele etmeyin, Et agirlili beslenin, sekerlerden uzak durun. VE ESAS onemli olan, kafanizi artik bir sakinlestirin... Kotu gunler geride kaldi.
Bir dahada; Turkiye'de; Prof. titrine aldanmayin. Bir basasistan bile onlardan cok daha ustundur.
|
|