Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bagisiklik sistemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48708
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 01:55

Konu: bagisiklik sistemi
Mesajı Yazan: nzlbllz
Konu: bagisiklik sistemi
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2015 Saat 15:23
  • mhrb hocam sizi tekrar rahatsiz ediyorum gecen gunde yazmistim 1yasindaki kizim grip geciriyo burun akintisi tikaniklik ve balgamli okrugu var.sizin tavsiye ettiklerinizi eksiksiz yapiyorum daha gecmedi ama keyfi yerinde atesde yok cok sukur.benim size sorum su olucak kizim cok sık hasta oluyo malesefki insanlardan koruyamiyorm devamli opmeler kucaklamalr bas edemiyorum sonucunda sık hasta oluyoruz cocugumun bagisikligini nasil kuvvetlendiririm naparsam bi nemze hastaliklardan korumus olurum.kizimin yemesi cok guzel hic birsey ayirt etmiyo cok sukur elimden geldikce ona yararli besinler vermeye calisiyorum ama hastaliklardan koruyamiyorum bana tavsiye edebileceginiz birseyler varmi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk ederim

-------------
max 200

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2015 Saat 18:48
Hicbir sey, YAPAMAZSINIZ... Bu sekilde, 2 sene cok hastalikli gecirecek, bagisikligi olusacak, ondan sonra rahat edersiniz. Sakin Turk doktorlarinin; Allerji veya Astim sacmaliklarina KANMAYIN. Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi ve Bakteriel/Viral ayirimini yapmasini ogrenin....
Okuyun, tuzaklara dusmeyin, etraf CAKAL DOLU!!!

Mesajı Yazan: nzlbllz
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2015 Saat 19:50
  • tesekkur ederim hocam cok sagolun yardimlariniz icin.

-------------
max 200

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat