1 aydır kusma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48721
Tarih: 06 Haz 2025 Saat 05:50
Konu: 1 aydır kusma
Mesajı Yazan: berraolcay
Konu: 1 aydır kusma
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2015 Saat 16:07
Kadir Bey merhaba,
Bir arkadasımın tavsiyesi ile size ulaşıyorum. Hocam bizi yönlendirebilirsiniz çok sevinirim.
Degerli zamanınızı alıyoruz, cok tesekkur ederiz.
1 ay önce kızıma domuz gribi teshisi konuldu. Influvir kullandık. Sonrasında hafta ici hergün kızım sadece sabahları kusmaya başladı. Kızım 7 yaşında, bize ilginc gelen hocam haftasonu sabahları kusmamız olmuyor. Ayrıca gunde tek sefer. Kusma; köpüklü safra benzeri, okula gitmeden kahvaltı öncesi
Bu konuyu dr danıştık
Bazı kan testlerı yaptı, sonuçları tel ilettı
Kanda enfeksiyon tespit ettiği söyledı ve macrol antibiyotık verdi
Bugün 5. Günümüz
3 haftadır pedagog gidiyoruz
Hocam ne yapmalıyım, cok çaresizim
Tesekkur ederım
Sevgiler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2015 Saat 18:45
Iyi kaziklanmissiniz..
Kusmasi; "Okul heyecani"ndan. Aksamlari 1 olcek Atarax surup icirtin.
3 haftadir; Pedagog ne yapiyor??? Kusmu kondurdu?
"Kanda enfeksiyon tespit ettiği söyledı"
Tam SARLATAN agzi ile konusan bir sahtekar.. Kanda enfeksiyon; ANCAK, "KAN KULTURU" ile tesbit edilir.. Kanda mikrop veya Enfeksiyon olmasi durumuna; SEPSIS denir ama maalesef, son 10 seneden beri Turkiye'de; uygulanan, sahane Tip egitimleri sonucu, peydahladiklari bu soytarilar, daha; Sepsi ile enfeksiyon arasindaki farki bile bilmezler...
7 yasinda bir cocukta, "Bakteriel Enfeksiyon" olmasi; WBC:14.5 veya ustu olmasi ile gosterilir.
"Sepsis"; yani kaninda enfeksiyon olma durumunda, WBC:20 ve uzeridir, Sok durumu vardir, ve birkac organ iflas etmis durumdadir.... Cocugun suuru kapalidir, ve mutlaka Hastanede Damardan Antibiyotikler verilmesi ile tedavi edilir...
Siz keriz Turk cocuk doktorlarinin boyle sahtekarliklarina kanmayin... Cidden son derecede cahiller.
Hadise, psikolojige benziyor, Pedagog degil, Psikiyatrist daha yardimci olurdu..
Dikkat edin, Pedagog'lar, DOKTOR DEGILLERDIR, SAKIN BIR ILAC YAZARLARSA KULLANMAYIN...
|
Mesajı Yazan: berraolcay
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2015 Saat 20:36
Hocam merhaba, desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Her akşam bir ölçek atarax veriyorum, kusması sona erdi sayenizde. Ne kadar süre kullanmam gerekiyor, bırakırsam yine kusmaya başlar diye korkuyorum. Çok teşekkür ederiz sevgilerimizle.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2015 Saat 03:42
Kafasi sakinlesti ise, 2-3 gun vermeyin,takip edin..Gene kusarsa verin.
|
|