Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yüzündeki cilt problemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48774
Tarih: 20 Eki 2025 Saat 03:16

Konu: yüzündeki cilt problemi
Mesajı Yazan: umay ana
Konu: yüzündeki cilt problemi
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2015 Saat 01:13
 http://i.hizliresim.com/rQL6WV.jpg

Merhaba Kadir Bey, 8.5 aylık kızımın sadece yanaklarında resimde görülen pütürcükler var geçmeyince size sormak istedim önemli mi, ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkürler:))

-------------
Krizalit kristalin...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2015 Saat 03:25
Portakal, Mandalina gibi butun Turuncgilleri kesin. Bunlar yenilip de, gunese cikildiginda boyle dokuntuler olur. Turuncgilleri bir muddet vermeyin.

Mesajı Yazan: ömer mirza
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2015 Saat 10:44
Merhaba kusura bakmayın aynı sorun oğlumda da olduğu için yeni konu açmadım.Kadir hocam 1.5 yaşında oğlumunda böyle oldu meyve yemez pek ben öpmekten tahriş oldu sanıyordum.Sabah çok belirgin değil akşamları daha kızarık oluyor banyodan sonra bepantol var evde ondan sürüyorum ama fayda etmedi.
Birde bizim paşa biraz fazla sümüklü aylardır hiç durmadan akıyor bazen biz kaçırdığımızda koluyla yüzüne sıvayıveriyor :) bundan da olabilir mi acaba...

Mesajı Yazan: umay ana
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2015 Saat 11:23
Teşekkür ederim Kadir Bey, en son 1 ay önce yemişti ağız çevresi tahriş oldu diye bir daha vermedim ağız çevresi iyileşti ama yüzün de bir değişiklik olmadı neyse düzelir zamanla:))

-------------
Krizalit kristalin...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2015 Saat 19:54
Opmek ile cilt problemleri olsa, "sevgililerde" olur...
Tamam, opusmekle bir cilt problemi olmaz ama, solunum yolu ile bulasan, bir suru hastalik bulasir. O SEBEPLE, siz genede cok opmeyin, en azindan, dudaklarindan opmeyin.

Bu tur "Cilt problemleri" olustuktan sonra,-bir deri degisimi suresince-, bu dokuntuler gorulur. Alttan yeni deri gelince duzelecek, bir sey yapmayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat