10 gündür geçmeyen burun akıntısı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48875
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 17:19
Konu: 10 gündür geçmeyen burun akıntısı
Mesajı Yazan: mrvsmt
Konu: 10 gündür geçmeyen burun akıntısı
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2015 Saat 11:49
hocam merhaba kızım 22.05.2014 doğumlu yaklaşık 10 gündür burun akıntısını geçiremedim. Bende hastalandım, sanırım benden ona geçti :( kızım ilk 2 gün yoğun hapşırma ve burun akıntısı vardı sonra akıntısı azaldı ve kıvamı koyulaşmaya başladı tamam geçecek herhalde dedim fakat burun akıntısı ve gece tıkanıklığı hala devam ediyor, herhangi bir ilaç kullanmadım sadece serum fizyolojik,coldmix damla kullanıyorum ve nazal aspiratör ile temizliyorum, kızım geceleri rahatsız olmaya başladı, ben temizlemekten yoruldum hastalık hala geçmedi muayene ettirmedim direkt peditus ver diyecek doktorumuz siz ne yapmamı önerirsiniz ?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2015 Saat 18:40
Grip; tedavisi olan bir hastalik degildir... Suresini tamamlamadan; "burun akintisini" GECIREMEZSINIZ!!! Once; su gibi, arkadan, beyaz ve sonuna dogru; Bally kivaminda, sari-yesil olur..
Bu son devreye, Turk doktorlari "bakteriel enfeksiyon" diyerek antibiyotik baslarlar, onlari kal'e almayin...
SAKIN: Peditus kullanmayin. Sahtekarligin 1. Safhasidir, arkadan; oksuruk kesildigi ve akinti koyulastigindan, hadise cigerlerine iner ve: hiriltilari basladiginda, 2. Safha Sahtekarlik baslar; Fliotide ,Nasonex gibi kortizonlu spreyler verirler. Ondan sonrasida; 3.Safha, Hastane devresidir.
|
Mesajı Yazan: mrvsmt
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2015 Saat 23:36
peki hocam çok teşekkür ederim, yaptıklarıma aynen devam ediyorum...kolay gelsin
|
|