Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48929
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 14:56

Konu: grip
Mesajı Yazan: GÜLGÜLAY
Konu: grip
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2015 Saat 12:37
hocam oglum yeni 7 aylık oldu daha öncede yazmıstım dr dedigine göre grip virüsüne yakalanıp brnşoil olmustu sımdı hocam ara ara kuru öksürük ve burnu akıyor dr götürmedim öksürük bugün birazdaha fazla gibi burun akıntımız devam ediyor tekrar grip olmusmudur hocam serumfizyolojikle hergün temizliyorum burnunu ğortakal suyu içiriyorum bazen limonda veriyorum sizce ne yapmalıyım tekrar grip olduysa hocam evde ilaç vermeden atlatmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinrim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2015 Saat 18:44
Sadece; Limonlu bal (veya Portakal suyu), Serum fiz ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 04 May 2015 Saat 16:11
hocam size bişey sormak istiyorum serumfizyolojik kendimiz evde yapabilirmiyiz internetten araştırdım 1lt suya 9gram sofra tuzu ile yapabilirmişiz yada 1 çay bardagı kaynatılmış suya 1 çay kaşıgı tuz koyupta yapabilirmişiz sizce dogrumu bilgilendirirseniz sevinirim

Mesaj Tarihi: 04 May 2015 Saat 22:33
Dogrudur. Bende defalarca, anlattim... Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 04 May 2015 Saat 23:51
 peki hocam evde kullandıgımız iyotlu tuz ilemi hazırlıcaz yoksa ayrı bi tuzmu almak gerek maillere ulasamıyorum acılmıyor hocam :(

Mesaj Tarihi: 05 May 2015 Saat 19:27
Bilhassa BU SUALI sormayin diye, okuyun diyorum.... Her turlu tuz olur.. Moderator arkadaslara danistinizmi??

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat