kulak arkasında beze ve kulak çekiştirme
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49086
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 17:54
Konu: kulak arkasında beze ve kulak çekiştirme
Mesajı Yazan: aoyazici
Konu: kulak arkasında beze ve kulak çekiştirme
Mesaj Tarihi: 12 May 2015 Saat 00:32
Hocam Merhaba,
Oğlum 7,5 aylık. 7 ay ölçümleri 72 cm./ 8.715 gr. idi. gün önce sol arka kulak arkasında bezelye büyüklüğünde hareketli ve sağ ensede net bir formu olmayan sabit 2 adet beze fark ettik. 3-4 gündür elleri hep kulaklarında, kulaklarını kaşır gibi çekiştiriyor. gece uykusundan çekiştirirken uyanıyor. Ateşi yok. Düne kadar 2 gün şeffaf burun akıntısı vardı, bugün olmadı. Bezeler için endişe ettik. Ne yapalım yönlendirebilirseniz seviniriz.
Teşekkürler..
http://i.hizliresim.com/EYJpPg.png
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 May 2015 Saat 00:33
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 May 2015 Saat 08:54
Yapilmadik; bir "Gebelik Testi" kalmis!!! Ne oluyor yani!!
Lokosit degeriniz cok dusuk, belliki Gripal bir enfeksiyon geciriyor, SAKIN; Antibiyotik baslamayin.
kulak agrisindan suphe etmeniz durumunda bile; hemen Iliadin damlaya baslayin, eski mailleri okuyun.
Gerisi: Hikaye!!
|
Mesaj Tarihi: 12 May 2015 Saat 10:49
Hocam Merhaba Yeniden,
7 ay kontrollerinde yapılan tetkikler sırasında kulak çekiştirme (özellikle emerken) ve şeffaf burun akıntısı yoktu.
Ateş hiç olmadı.
Lökosit düşüklüğümüz ve lenfosit yüksekliğimiz hep vardı ama hiç dikkat eden olmadı. Zira 3 ay 24 günlükken yapılan tetkiklerini ekliyorum sonuçlar benzer şekilde lökositler düşük, lenfosit ve ALT değerleri yüksek. Bunların üzerine gitmek gerekir mi Hocam? Ne yapalım yönlendirirseniz seviniriz.
Teşekkürler..
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 May 2015 Saat 19:28
Yazik!!! Verdiginiz onca tahlil paralarina yazik!!
Saglikta Reformmus!!! Icine tukureyim boyle reform'un... Halki resmen soyup-sovana ceviriyorlar..
Hicbir zaman ciddi bir hastaliginiz olmamis!! Bulgular; tamamen, gecirilen, VIRAL hastaliklara bagli degisikliklerdir.
Turk doktorlari Viral hastaliklari bilmezler.. Onlara gore her atesli hastaliga, Antibiyotik verilir..
Sakin, hicbir ilaci kullanmayin, benim yazilarimi okyun ve ogrenin. Sakin Turk doktorlarina itimad etmeyin.
|
|