Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oglum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49108
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 15:32

Konu: Oglum
Mesajı Yazan: Didem_gfr
Konu: Oglum
Mesaj Tarihi: 12 May 2015 Saat 23:38
Hocam daha onceden yazmistim size. Oglumun penisi ile ilgili. Penile torsion denmisti bize Istanbul universitesinde. Biz birde Fransada doktora goturmek istedik. Burdaki doktor hem penile torsion hem de chordee oldugunu ve mutlaka ameliyat gerektigini soyledi. Siz yazinizda ameliyattan sonra iyi olacagini sanmayin gibi birsey yazmistiniz. Hocam ameliyattan sonra cinsel fonksiyonlarda problem oluyor mu ve neden oyle demistiniz kafama takildi.
Saygilarimla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 May 2015 Saat 06:20
Kesin bir sey soylemedim zira bana penisin "ereksiyon" durumundaki hali ile bir bilgi veremediniz. Imkaniniz varsa, disariya goturun, ACIL bir durumu yoktur!!

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 02:09
Hocam internet erisimim her zaman olmuyor. Bu cok kritik bir durum oldugu icin ne yapar eder en iyi yerde yaptiririm ameliyati. Durumu penile curvature. Yana donuk. Penis deligi sag yana donuk duruyor.
1. Bunu ogrendigimden beri kendimi cok sucluyorum.hamileyken sunu bunu yedim diye, alakasi var mi? Birde bebek karnimda posterior pozisyonda idi. Torticollis ile dogdu, dogus aninda olmus olabilir mi?
2. Internete baktigimda urologi dalinda uzman polikilinikler goruyorum yurt disinda Almanya vs. ama reklammi degil mi bilemiyorum. Bu cok nadir gorulen birsey oldugundan Fransada gordugumuz doktorda bana simdiye kadar 20 tane gormusumdur dedi. Deneyimli biri yapsin yaziyor internette. Nasil bulucam bu kadar az gorulen bir hastaligin ameliyatini yapan deneyimli birini??

Saygilarimla.

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 18:18
Sizinle veya yediklerinizle, yaptiklarinizla; HICBIR ALAKASI YOK...
Ameliyat; ancak 60 dereceden fazla 'donukluk' olursa dusunulebilir. SART degildir. Olay; sadece; kozmetiktir, fonksiyonda hicbir ariza olmaz....Ameliyati risklidir!!
Ameliyat: Ancak, beraberinde; Hipospadias denilen durum varsa, sadece onun icin yapilabilir. Penis ucundaki delik; penis basinin tam ortasinda ise normaldir, elletmeyin.

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 19:59
Hocam coudure de verge dedi, Fransadaki doktor. Kozmetik degil fizyolojik dedi. Hipospadias yok. Delik penisin ucunda ama penis saga donuk, cisini tam sag tarafa yapiyor. Ereksiyon halinde duz degil dedi doktor. Penisde iki (seyden) biri kisa biri uzun kalmis, ameliyat ikisini esitlemek icin olacakmis..

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 20:09

Mesaj Tarihi: 20 May 2015 Saat 08:03
Elletmeyin!!
Ayricada, arkadan atli kovalamiyor.. Ereksiyon olabiliyorsa, ameliyat gerekmez. Gerekirse, Ergenlikten sonra bile ameliyat olabilir.

Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 00:27
Ereksiyon olabiliyorsa diyorsunuz. Ben bunu nasil anliycam hocam 5 aylk bebekte. Sonucta cisi sag tarafa gidiyor.

Penisin dibinde bitaraf daha kisa gibi, cekik nasil anlatiyim bilemiyorum. 2 yasindan once yapilirsa dahaiyi olurmus, iki sekilde de verdigim karardan pisman olmak istemiyorum. Cok cok buyuk sorumluluk benim icin.

Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 03:55
Bilhassa sabahlari yeni uyandiginda, spontan (kendiliginden) ereksiyon olabilir. Bana pek 60 dereceden fazla egikmis gibi gelmedi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat