Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

orta kulak iltihabi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49149
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 00:33

Konu: orta kulak iltihabi
Mesajı Yazan: reson
Konu: orta kulak iltihabi
Mesaj Tarihi: 16 May 2015 Saat 09:24
kadir bey merhaba
1 gun once oglumun kulak agrisi ve mide bulantisi kusma ates  sikayetleri vardi.forumdan sizin tavsiyelerinizi yapmak ve ilaclari yazdirmak icin dr agoturdum. klam..  kulak damlasi zinco vitamin verdi tabii yazdiramadim bactr surup ve illiadin damla aldim. suruba basladim 2x2 .bugun daha iyi cok sukur. illiadini simdi mi vermeliyim antibiyotik bitincemi.forumda bu konuda mesaj bulamadim.oglum 7.5 yasinda 23 kg. kadir bey mide bulantisi ve kusma oldugunda yemediginden 1-2 kilo kaybi oluyor.bulanti kusma icin onleyici ne
 kullanmaliyim onerirmisiniz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 May 2015 Saat 18:37
Kulak agrisi oldugunda; Iliadin'i kullanin...
Sirf bir doktorun; "kulagi kizarik" demesi ile Iliadin baslamayin.
Kusma cok olursa; Emedur100 fitil kullanin. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 01 Haz 2015 Saat 21:25
hocam oglum son mesajdan sonra duzelmisti. birgun once havuza girdi.gene kulak agrisi basladi.kulagina dokundurmuyor. illiadin basladik,  agrisi azaldi ancak kulagina gene el degdirmiyor
bu sefer agiz kokusuda var.atesi yok ama bitkin. ne yapmam gerekir

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2015 Saat 06:48
ONCE; ates olacak, agiz kokusu ve dil pasi sonra degerlendirilecek.. Iliadin'e devam.

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2016 Saat 10:10
ķadir bey merhaba  oglum 8 yasinda,2 gun once ateslendi badencikleri dogustan buyuk, ve hastalanmalarinda dahada buyuyor. kendini idare edemeyince dolven verdim.atesi dustu.sonra doktora goturduk, augmentin 400  ve bogaz spreyi verdi.ates dilde pas ve kotu nefes kokusu da oldugundan augmentine basladim.gun icinde yemek yememisti suruptan oncede tok karnina olsun diye ayran ve pide yedirdim.ama gece kustu.kusarken agzindan kan da geldi.boyle balgamli gibi ama net kandi.tekrar dr ye goturdum.tahlil yapildi serum takildi.tahlil sonuclari asagida.dr bogaz enf ile iye ninde oldugunu soyledi ve antibiyotigi degisti.zinnat 250 ve illiadin damla verdi.ancak sehrimizde zinnat yok.ne yapmam gerekir.oglum suan dune gore daha iyi ara ara burun 

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2016 Saat 17:32
Palavra!!!  Erkek cocuklarda; IYE olmaz...
Idrar tahliline bir daha bakin, IYE oldugunda; "NITRIT" (+) olur. Oyle Turk doktorlarinin uydurdugu gibi,
idrarda 3-5 Lokosit goruldu diye, IYE teshisi konmaz..
Agida pis koku ve dil uzerinde kalin, kirli-beyaz pas tabakasi yoksa, sakin antibiyotik vermeyin.
Eski mailleri okuyun...
O keriz doktora da erkek cocuklarada IYE olmadigini soyleyin. Gitsinde bir kitap okusun.

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2016 Saat 17:01
kadir bey oglum suan daha iyi.sadece ser fizy ve illiadin kullaniyoruz.burun akintisi var grip gibi ve genzi tikali. tahlil sonuclarini aldim hastaneden.
mon# 0.86 h
pct      0.205 h
neu%  71.5 h
lymph% 19.7 l
lokosit 12 h
wbc 10.44 
acil crp 9.25 h
 wbc ye bakarak antibiyotik kullanmadik.(ilk gunki verdigimiz 1 olcekten baska.)
nitrit negatif

suan tek sıkıntımız iri bademcik yuzunden uykuda özellikle grip zamanlarinda kesik kesik nefes alma.  Sağlıklı oldugu donemlerde horlama yada zor nefes alma gibi şikayetleri yok.yilda 1 yada 2 defa bu sekilde rahatsizlaniyor. dogumda cigerlerine su kactigi icin antibiyotik tedavisi gordu.2 aylikken de cift tarafli fitik ameliyati gecirdi. bademcik ameliyati yaptirmak da istemiyorum. bundan baska bir oneriniz olurmu

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2016 Saat 18:45
IYE; kesinlikle YOK!!!
Grip geciriyor, sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2016 Saat 08:32
o gün hiç düzgün yemek yemedi akşam da bir defa kustu, kusmayla beraber kanı görünce çok korktuk telaşlandık. zorlama yada tahrişle mi ilgilidir kan görmemiz? kadir bey ilginize bilginize çooookk teşekkürler

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2016 Saat 17:49
Muhim bir sey olsa; kanama artarak devam ederdi..
 Belliki; tahris..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat