Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

konuşamama ve kreş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49204
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 04:11

Konu: konuşamama ve kreş
Mesajı Yazan: fatmakorku123
Konu: konuşamama ve kreş
Mesaj Tarihi: 20 May 2015 Saat 23:25
hocam merhaba oğlum 35 aylık .cümle kuramıyor.anne,baba,mama,evet,tamam,aç,hala gibi kelimeleri söylüyor,genelde kendini isaretle beden diliyle anlatıyor.doktora götürdük emar istedi çektirmedik.psikoloğa gittik.görsel zeka-zikkat-göz teması yerinde konusması yasının altında dedi.kreşe baslamamızı baslamazsak rehabilitasyon merkezlerinde bulursunuz kendinizi dedi.oğlum kreşe gitmek istemiyor aglıyor.kreşe göndermelimiyiz sartmı sizce

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 May 2015 Saat 23:53
Erkek cocuklari; 4 yas bitene kadar; sadece,"digil-digil" diyebilirler, sizinkisi baya onde!!
Okula baslamadan, 1 sene evvel, ana-okuluna gonderin..
Biraz yazilarimi okumus olsa idiniz, bu kadar uzulmezdiniz. Bakmayin, siz o gittiginiz "is-bilirlere", onlarin maksatlari baska.

Mesajı Yazan: fatmakorku123
Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 00:05
hocam teşekkür ederim içim rahatladı.siz ne derseniz onu yapıyorum.çocuklarım sizin sayenizde ilaçlardan kurtuldu.3 yıldır ateş düşürücü disinda ilaç girmiyor evimize.hocam diğer oğlum tekralayan kulak enfeksiyonundan doktorların  yazdığı ilacı kullanmayarak iyileşti.ayda 1 defa kulak enfeksiyonu oluyordu. çok şükür sadece iladinle kurtuldu 3 yıldır çok rahatız allah razı olsun iyiki varsınız.iyiki tanımısım sizi

Mesajı Yazan: spancm
Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 00:05
Arkadastan ozur dileyerek araya giriyorum Hocam benim 4.5 yasindaki ikiz esi oglum 1.5 yasindan beri (her ikisi de ) tam olarak normal konusmakla birlikte halen L harfini soyleyemiyor ve L yerine Y diyor..Lale yerine yaye diyor..bu normal midir kalici olmaz umarim.Cry

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 03:51
Siz o "konusma seklini" sohret haline getirmezseniz, zamanla duzelir. Icinde "L-harfi" gecen; tekerleme veya siirler okutun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat