diş apsesi..
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49216
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 19:57
Konu: diş apsesi..
Mesajı Yazan: EFEMER
Konu: diş apsesi..
Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 20:19
Hayırlı akşamlar doktor bey 7 yaşındaki oğlumun dişi apse yaptı diş doktoru augmentin 400 ve profenid şurup verdi ilaçlar hakkında yorumunuzu bekliyorum.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 00:16
Kullanin.. abse indikten sonra o disin cekilmesi gerekir. Niye, Zymafluor kullanmadiniz?? Simdi isiniz yoksa, Discilere odeme yapin durun...
|
Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 00:23
Bu zymaflour nasıl bişey ki hocam benim çocuklarım öyle her şeyi içmez çiğneme tableti falan mı yoksa suda mı eritiliyor.? 7 ve 3 yaş için kullanmakta geç kalmışmıyızdır.
|
Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 00:40
12 yasina kadar kullanin. Ilk sayfada nasil temin edilecegi yazili. Biraz okuyun.
Ilac dis curumesini onler. O yuzden, disciler bu ilaci hic sevmezler ve tavsiye etmeyi bir yana birakin, birde aleyhinde konusurlar.
|
Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 00:48
Başımıza gelmeden araştırmıyoruz maalesef hocam baştaki yazıyı okudum temin etmeye çalışıcam...tabletin kullanımını sormuştum hocam çiğneme tabletimi suda falan mı eritiliyor.
|
Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 01:59
Cok anlattim, yasa gore farkli dozlari var, Fluor basligi altinda bir bakin. Yutulur, cignenir veya agizda -suda eritilir.. Bir tek sut ve sutlu gidalarla beraber alinmaz. Okuyun, hepsi anlatildi.
|
|