Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tahlil degerlendirme..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49249
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 00:33

Konu: tahlil degerlendirme..
Mesajı Yazan: nukusev
Konu: tahlil degerlendirme..
Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 23:55
Hocam 4 yaşındaki oğlumun tahlillerini değerlendirir misiniz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 May 2015 Saat 19:49
Laboratuvar; 4 yasindaki cocugun, "Kan degerleri" yanina, ERISKIN "referans Degerlerini" koymus..
2-5 yas arasi cocuklarda; WBC:5.5-15.5 degerleri arasindadir... YANI, cocugunuzda, Antibiyotik gereken bir durum yoktur. Genellikle Laboratuvarlar, doktorlarla anlasmali olduklarindan bu sekilde "sahte rapor" verirler ve doktorda, bu rapora bakarak, Antribiyotik baslar. Yapilanlar tamamen adi bir "katakulli"dir.. Bu sayede, cocugunuz devamli, doktor-Laboratuvar arasinda mekik dokuyacak, ve sanki hic iyilesmiyormus gibi sizi korkutacaklar ve en sonunda, Bademcik-Geniz eti ameliyatlatina kadar, sizi soyup-sovana cevirecekler.

Zaten LENF yuksekligide; cocugunuzun, basit bir Grip gecirdigini gosteriyor.
Eski mailleri okuyun. Bu cok karli bir HILE olup, Turkiye de cok yaygin olarak, milleti kandirmak icin uygulanir.

Bu sahtekarliklarin boyutu cok buyuktur. Bunca seneden beri bu sahtekarligi anlatiyorum, ne universiteler, nede Saglik bakanligi bu sahtekarligi duzeltecek en ufak bir girisimde bile bulunmamislardir, zira hepsi bu sahtekarligin basinda olan makamlardir.

Mesaj Tarihi: 23 May 2015 Saat 23:07
Peki hocam en alttaki Total ıge ve alerji sonuclari ne demek oluyor? Allerjik bir durum oldugunu mu gösteriyor? 

Mesaj Tarihi: 24 May 2015 Saat 00:38
Bosverin, ne o tahlili yapanin, nede degerlendirenin bu konuda en ufak bir bilgileri yok, sacmalayip duruyorlar..

IgE degerleri:
Erkeklerde: 0-230 IU/mL
Kadinlarda: 0-170IU/ml dir.

1 IU= 2.4ngIgE dir.. Bu hesapca;
Erkeklerde : 0-95.81 ng/mL
Kadinlarda : 0-70.81 ng/mL olur.
Bu laboratuvarin verdigi degerler hicbir sisteme uymuyor..
Isterseniz bir sorun bakalim, bu Referans degerlerini nereden almislar!!

Mesaj Tarihi: 24 May 2015 Saat 00:44
Valla hocam kime neye inancagımızı şaşırdık.artık tahlillere bile güvenemiyoruz..uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapıldı bu tahliller..birimde yazmıyor yanlarında sadece ünite sistemi nedemekse :((

Mesaj Tarihi: 24 May 2015 Saat 07:47
Dedim ya!! Universite Hastanesi bile olsa, guvenmeyin..
Bu yeni "Saglik Reformlari" her seyi berbat etti..

Mesaj Tarihi: 24 May 2015 Saat 09:29
Teşekkürler..Peki hocam eger alerji yada başka ciddi bir hastalık olsa bu Total Ige degeri cok fazla mı yüksek olurdu??  

Mesaj Tarihi: 24 May 2015 Saat 19:04
Misal: Allerjik bronkopulmoner Aspergilloz'da, IgE: >1000ng/mL olur.

Mesaj Tarihi: 25 May 2015 Saat 17:50
Hocam teşekkürler..yani astım yada kf li hastalarda mı yüksek oluyor bu değerler?? Öyle yazıyordu internette de :((

Mesaj Tarihi: 25 May 2015 Saat 18:50
Dogru; Atopik bunyelilerde, Paraziter hastaliklarda(barsak kurtlarinda)Ve bazi ilac (Cefaclor, Ampicillin ve turevleri)reaksiyonlarinda da IgE yuksek olur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat