Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gida zehirlenmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49282
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 15:19

Konu: Gida zehirlenmesi
Mesajı Yazan: Didem_gfr
Konu: Gida zehirlenmesi
Mesaj Tarihi: 26 May 2015 Saat 19:21
Hocam bugun kizima somon fume veriyordum plastik kaptan. Paketi 3 gun once acmistim. Disarda bir anda ustune karga geldi. Ben usttekileri alip attim, kalani yine vermeye devam ettim. Yedikten 15-20 dk sonra vucut isisinin arttigini hissettim. Sonra 1 saat sonra sutunu ictikten sonra kustu. Bugun hep kustu ve atesi var yuzu kirmizi, uyuyunca irkilerek uyaniyor, acidi diyor. Kolunu gosteriyor.ne yapmaliyim.

Hocam kizim 27 aylik, 13-14 kg civarinda.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 27 May 2015 Saat 02:58
Hocam atesi 39-40 arasi. Hastaneye gittik. Serum baglamak istediler. Kabul etmeyip eve geldim. Kusma durdurucuftil, ates dusurucu vs verdiler. Hicbirsey vermeden sizden haber bekliyorum, ne yapmaliyim. Uyudugunda sicramalari oluyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 May 2015 Saat 07:00
3 gunden beri acik olan, Somon fume; cok riskli. Hele birazda; uzunca sure disarda kaldi ise, Karga bile hasta olur...
Goruyorsunuz degilmi, nasilda hemen Serum baglayip, goz boyayacaklar!! Hicbir sey yapmayin, arkadan ishal gelecek,kusma duracak... Gidanin tamami atilinca da, ishalde gececek..

Mesaj Tarihi: 29 May 2015 Saat 21:58
Hocam tonla ilac verdiler biliyordum boyle diyeceginizi hicbirsey vermedim. O gece cok zor gecti, atesi cok cikti hic indirmeye calismadim. Sabah atesi inmisti, oglen ishal oldu. Bugun ishal bitti ama az once yatirirken bacaklarinda kirmizi pembemsi lekeler gordum. Buyuklugu 1cm capinda gibi. Karacigerle ilgili mi buNlar?
Saygilarimla.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 May 2015 Saat 08:16
Hayir, yedigi mikroplu gidanin; allerjik dokuntuleridir. Artarsa; gunde 1 olcek Zyrtec verin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat