Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bogaz agrisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49411
Tarih: 07 Eki 2025 Saat 15:40

Konu: bogaz agrisi
Mesajı Yazan: umut2006
Konu: bogaz agrisi
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2015 Saat 19:41
Hocam iyi günler. .mart ayında kültürde sonuç  a grubu beta üredi çıkmıştı. 9 yasinda oğlum 10 gün serozil kullanmisti. Dün gece hafif ateş ve boğaz ağrısı başladı. Sabah strep testi yaptırdım yine pozitif çıktı.bu kadar sık olması beni korkutuyor. Taşıyıcısı mı  acaba nasıl anlarız..yine serozil başladık. .bu durum beni çok rahatsız ediyor hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2015 Saat 02:46
Kulturde; "A-Grubu" oldugu soylenemez... SAKIN, bir daha, "Bokaz Kulturu" yaptirmayin, DAIMA; Strep-A Testi yaptirin..

Serozil'i veren, aptal, hic bir sey bilmiyor. Pen-Os vermeniz yeterlidir. Zira, Streptokoklar, ASLA Penisilin'e karsi direnc gelistiremezler.
Bu sabah; Strep-A Testi:(+) cikti ise; ne yapacaginizi biliyor olmaniz gerekir, yuzlerce defa anlattim.
En ideali; 1 ampul; Deposilin6-3-3 BIR DEFA yaptirmanizdir. Gerisini veya bu igneyi bulamazsaniz, ne yapacaginizi okuyun.

Mesajı Yazan: umut2006
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2015 Saat 07:27
Hocam penisilin grubu anribiyotik icince kusma ve döküntü oluyor.bu yüzden iğnesini  yaptirmaya cekiniyor doktorlar..serozil tedavi etmez mi?bu kadar sık olması bagisikliginin düşük olduğunu mu gosterir..cevabınız için teşekkür ederim. .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2015 Saat 19:12
Ampisilin turevleri dokuntu yapar, Pen-Os farklidir.
Eski mailleri okumadan sual sormayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat