kulak ağrısı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49412
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 15:58
Konu: kulak ağrısı
Mesajı Yazan: secil
Konu: kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2015 Saat 21:49
Kadir bey merhaba oğllum 4 yaşında grip sonrası kulak ağrısı başladı gece havlu ısıtıp koydum illiadin damla damlattım 2x2 şeklinde gece ağrıdan uyuyamayınca dolven verdim.sabah damlatamadım uyanıkken izin vermiyor bugun yine ağrıdı sakız çiğnettim dolven verdim az önce sol kulağı ağrıyor.grip sonunda özellikle burnu hep açıktı sürekli sümkürtüm burun tıkanıklığı yok ama kulak ağrısı var.normal mi?dr a götürmedim baktırmama gerek var mı?.illiadini damlatırken en erken kaç saat arayla damlatabilirim (sabah akşam 2x2 şeklinde 3 gün boyunca damlatılacak ağrısı devam ederse 3 gün ara verilip yine 3gün daha damlatılacak)çok teşekkür ederim hoşçakalın
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2015 Saat 02:59
3 gun degil, 1 gun ara vermeniz yeterlidir....
Aynen devam edin. Kulak agrisi ile beraber; Ates olursa, Bactrim surup baslayin. Gunde:2x1.5 olcek, 5 gun verin.
|
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2015 Saat 21:26
Kadir bey merhaba.illiadini uc gun kullandik dolvende kullandim agridan yatamiyordy bugun ara vercem dediginiz gibi.suan icin agrisi yok uc gun daha kullanmama gerek var mi yada illiadin yerine sicnasal krem mi kullanayim uc gun.ates olmadi.yardimlariniz icin cok tesekkur ederim cok sagolun.
|
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2015 Saat 00:44
Iliadin'i kestikten sonra, takip ediyorsunuz, agri tekrar olursa, en az 1 gun gecmis ise, tekrar Iliadin'e basliyorsunuz. Agri olmazsa, kullanmiyorsunuz.
SiccNasal, Serum Fiz yerine gecer. Iliaidin ; kulak agrisi oldugunda, tek care..
|
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2015 Saat 10:16
Kadir bey cok tesekkur ederim oglumun kulak agrisi olmadi ellerinizden operim cok sagolun
|
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2015 Saat 08:21
Kadir bey merhaba oğlumun kulağı tekrar ağrımaya başladı illiadin başladık.bugun kalktığında ağrısı vardı tişörtünü zor çıkarttırdı değdiği an kulağı ağrıyormuş bende dolven verdim yanakları kulakları kızarmıştı ateşini ölçtüm 37.4 dü.38 üstüne çıkarmıydı bilmiyorum şimdi dolvenin etkisiyle çıkmayacak.genelde 37 yi geçince ateş 38 i görüyoruz.bu durumda bactrim başlamalı mıyım hocam.önceki cevapta yazmışsınız yaağrıyla beraber ateş olursa başlayın diye.kilosu 15,7 29.08.2011 doğumlu.teşekkür ederim sizden haber gelmeden başlamayacağım şuan 1 gün illiadin damlatmış olduk
|
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2015 Saat 08:29
Atesi devam ederse, Bactrim'e baslayin. Esas onemli olan; Iliadin damlatmaniz.
Bu kadarlik ateslere; ates dusurucu vermeyin. Hastalik suresi uzar.
|
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2015 Saat 08:31
Hocam aslında dolveni ağrısı olduğu için verdim ateşinden değil.dolveni verdikten sonra ateşini ölçtüm 37,4 dü buda zaten ateş değil
|
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2015 Saat 19:02
Aynen devam... Artik bazi hususlari ogrendiniz..
|
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2015 Saat 22:54
Kadir bey merhaba ogluma ikinci kez uc gun illiadin damlattim fakat sol kulak agrisi hala var azaldi ama gecmedi tam anlamiyla sol kulagina dokunuyorum az agriyor diyo hocam.ne yapmam lazim simdi .sag kulaginda bisey yok.
|
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2015 Saat 07:46
1 gun ara verin, agri olursa, gene 3 gun Iliadin kullanin, agri olmazsa, 5 gun daha Serum fiz kullanin.
|
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2015 Saat 09:25
Kadir bey merhaba oğlumun kulak ağrısı geçti tekrar illiadin kullanmadım sicnasal krem sürdüm şuan için birşey yok.çok teşekkür ederim.iyiki varsınız hocam
|
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2015 Saat 18:22
Goruyorsunuz, "Orta Kulak Iltihaplarini" tedavi etmek ne kadar basit..
Verilen diger "cuval dolusu" ilaclar, asla tedavi etmezler, sadece sizleri biktirip, ameliyata razi hale gelmenizi saglarlar..
Bazilari hala suphe icinde.... "Bu kadar basit olamaz!!" diye inanmak istemiyorlar.
|
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2015 Saat 11:06
Kadir bey iyiki varsınız Allah razı olsun olsun sizden.Eğer sizi bulmamış olsaydım daha çok doktora giderdik ömrünüz uzun olsun emeğinize sağlık ellerinizden öperim
|
|