Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tahlil sonuçları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49428
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 08:36

Konu: tahlil sonuçları
Mesajı Yazan: sny
Konu: tahlil sonuçları
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2015 Saat 09:16
öncelikle iyi günler hocam. kızım 5 yaşında son 1 aydır iştahı çok azaldı yemek yemek işkence gibi geliyordu. boy 105 kilo 15. iştahsızlıktan başka bir şikayetimiz yoktu bende sağlık ocağında kan ve idrar testi yaptırdım test sonuçlarında BİYOKİMYASINDA = ALKALEN FOSFATAZ(ALP) 247 - ASPARTAT AMİNOTRANSFERAZ (ALT) 82 - KERATİNİN 0,44  HEMOGRAMDA HGB 9,84 -HORMONDA ft3 4,39- ft4 1,29- tsh 3,40 İDRARDA TOPLAM KRİSTAL 14- KALSİYUM OKZALAT Dİ HİDRAT KRİSTALİ 14  Tahlil sonuçları değer aralıklarından farklı aile hekimi karaciğer fonksiyonları yüksek hepatit geçiriyor olabilir 10 gün sonra testleri yeniliyelim dedi . herhangi bir tedavi uygulamadı ne yapmam gerekli. değerlendirirseniz çok sevinirim.kolay gelsin.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2015 Saat 09:25
Sizde; boyle ense oldugu surece siz daha cok tokat yersiniz...
1- Istahsizlik icin bu testlere ne gerek vardi!!!
2- Hepatitlerde; idrar "Kola" gorunumude olur, idrar tahlilinde; Bilirubin:+++ olur. Resmen aldatmaya calisiyorlar. Sirf bir Tahlil parasi daha alabilmek icin yapmayacaklari soytarilik yoktur.
3- Hepatitlerde; ALT ve AST; 2000-3000'ler civarinda olurlarlar. Bu kadarlik yukseklikler; tahlil icin, kanin tok karnina alindigini gosterir.
4- Aile hekimi dediginiz soytari; ya cok cahil yada sahtekarin onde gideni.
Nasilda inanabiliyorsunuz bu sarlatanlara!!!

Istahsizliktan cok sikayetci iseniz: Sipraktin surup, gunde:2x1 olcek, 1 hafta verin, 3 gun ara verin. Gerektiginde, takrarlayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat