Bingildagin kapammamasi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49457
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 21:12
Konu: Bingildagin kapammamasi
Mesajı Yazan: Esrakaya
Konu: Bingildagin kapammamasi
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2015 Saat 10:33
Merhaba 5 aylık bi kızım var bugün aşı yaptırmaya götürdüm hemşire doğduğunda beri bingildagin kanmadigi söyledi 4x4 mus.aslında biz kendimiz baktığımızda biraz kapandı gibi.boy ve kilo gelişimi çok iyi 67 cm ve 8 kilo.algılarını da iyi.ama korktum ciddi bi sorun olurmu ne yapmam gerekir
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2015 Saat 11:11
Bu arada kafa çapı 42.5
|
Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2015 Saat 16:26
hocam diyecek bu konuyla ilgili çok cevap yazdım diye ama bizimde 23 aylık kapanmadı en son dr.getirdim bazı tahliller şart dedi kafam karma karışık
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2015 Saat 21:40
Bingildak ile ugrasmayin... Bakmayin bile!!!
Kafa capi normal oldugu surece bir problem yoktur. Zaten, sizde de bir problem yok..Ilk sayfadaki "Boy-Kilo" tablolarinda, kafa caplarida mevcut.
Bingildak; Ister erken kapanir, ister gec kapanir.. Aile hekimliklerinde, bu "Bingildak" meraki, sizleri "killandirip", kendi pratisyen hekimlerine yonlendirmek icindir... Ondan, sonra; bir kan tahlili-bir idrar tahlili, bir bakarsiniz, sizin sapapaglam cocuga, bir suru teshis konmus ve cuvalla ilac aliyor!!!
Aile hekimleri, siz ancak Eczaneden ilac aldiginizda, para odediginizden, illaki recete yazarlar!! Bu sebeple, oyle bir tek asi olup, cikmak olmuyor!! Illede bir doktora goruneceksiniz, bir hastalik uydurulacak, ilac yazilacak!!! Ne o, Saglik Reformu yapilmis!!! Sevsinler!
|
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2015 Saat 22:11
Teşekkürler hocam içimi rahatlattin iz
|
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2015 Saat 22:51
Hocam Merhabalar 6 aylık kontrolünü başka bir ebe yaptı tatilde olduğumuz için o da bingildagin 4x4 olduğunu söyledi. Gerçi kafa çapıni da geçen aydan daha az ölçtu.kafa çapı normal sinirlarda ama bingildagi baya büyük hala .daha beklemelimiyjm yoksa kafa ultrason u falan cektireyim mi.ne kadar beklemek gerekir ve de neden kaynaklanıyor olabilir. Dogdugundan beri hiç kapanmamasi iyi geceler
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2015 Saat 11:05
Ugrasmayin... Daha nasil anlatayimki!!!
Sirf sizi meraklandirip, tetkikler yapabilmek icin sizi korkutuyorlar. Eski mailleri okuyun.
Ne bingildaginda, nede kafasinda hicbir sey yok.
|
|