Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alt ıslatma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49678
Tarih: 31 Ara 2025 Saat 15:22

Konu: Alt ıslatma
Mesajı Yazan: spancm
Konu: Alt ıslatma
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2015 Saat 12:49
Hocam merhaba 4.5 yasinda ki ikiz esi oglum son zamanlarda geceleri altini islatmaya basladi..gunduzleri de sık tuvalete gidiyor ama gece bazen 3 veya 4 kez islatiyor..bazen uyanip tuvalete gidiyor bazen de yaparken fark edip yarisinda kalkiyor.yaz geldi cok sivi tuketimi oldugunu dusunuyorum ama doktorla gorustum idrar tetkiki ve kulturu bir de aclik kan sekeri bakalim dedi ama herhangi baska sikayetimiz olmadigi icin yaptirmadim onlari..aklim da karimadi degil tabi..sizin fikriniz cok onemli hocam.bu arada boyu110 cm kilosu 18.5.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2015 Saat 19:30
1- Iyiki o aptalin sacmaliklarina kanmamissiniz.. Erkeklerde IYE olmaz. Istisnasi; ya "kirli sonda" ile doktor bulastiracak, yada cocuk agir Sepsis gecirecek, kana karisan mikroplar kan yolu ile bobreklerden asagi suzulecek, oyle!!
2- Aman dikkat edin, Turkiye'de, doktorlar; WBC yuksek olunca, ailelere; "Cocugunuzun kaninda mikrop var" derler, sakin bu yalana kanmayin. O doktorlar, daha "Enfeksiyon" ile "sepsis" in farkini bile bilmezler.

3- Gece isemeleri devame derse; "Minirin sprey", aksamlari burun deliklerine birer "fis" yapin ve kutuyu bitirin. 3 gunde iylesti diye ilaci birakmayin. 1 hafta ara verin, bu arada tekrar iserse, gene ilaca baslayin. Eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat