Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

En Güzel Sürprizler...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Evlilik & İlişki
Forum Tanımlaması: (Evlilik & İlişki)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4970
Tarih: 24 Tem 2025 Saat 19:20

Konu: En Güzel Sürprizler...
Mesajı Yazan: duygu07
Konu: En Güzel Sürprizler...
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 23:33
Arkadaşlar. Yeni bir konu aklıma geldi ve sizlerin de katılacağınızı umut ediyorum.Tongue

Evliliğinizi taze tutmak, ilişkileriniz kötü gittiğinde başvurabileceğiniz bir topik olsun istedim.Thumbs%20Up

Eşinizden ya da bir başkasından bu güne kadar aldığınız en güzel ya da sizin yaptığınız en güzel sürprizleri paylaşmak ister misiniz?Wink

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 23:41
İlk sürprizi başlattığım konu için ben yazmak isterim.

Evleneceğimiz zaman davetiyelerde ikimiz de annesi babası vs. gibi yazıları istemedik ama eşimle güzel bir yazı bulup ona da kendi fotoğrafımızı eklemiş davetiyeleri bastıracaktık. Eşim bu işle uğraşıyordu. Ben de davetiye etiketlerini hazırladım ve eşim son haftalarda davetiyeyi getirdi. İşte o an eşimle evleniyor olmanın ne kadar doğru bir karar olduğuna yeniden inandım ve hayatım boyunca bunu unutamayacağım.

İşte eşimin bana yaptığı en büyük sürpriz...Smile

Bizim hazırladığımız davetiyeyle uzaktan yakından alakası olmayan ama benim için harika bir sürpriz olan bu davetiye eşimin eseridir. Çift taraflı akrostiş şiirli davetiyemiz.

Mesajı Yazan: ismigul
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2008 Saat 12:43
ben de birşeyler ekleyeceğim buraya eminim ama şu an aklıma gelmiyor..
malum bu denli ince düşünülmüş bir sürprizi okuyunca..
bence de ŞANSLI NADİR İNSANlardan birisin..
Benim eşim hayatımda karşıma çıkabilecek en mükemmel adam..
ancak tek eksiği var..sürpriz konusunda biraz çalışması gerek, yada öğreneceği çok şey var..
ama napim buna rağmen hala aşığım O'na..Clown

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: hoşseda
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 01:39
Duygucum çok şanslıymışsın canım hakikaten çok güzel bir sürpriz. Allah nice nice güzel sürprizlerle karşılaştırsın seni, eşin de bu cevher varken çoook sürpriz yapar sana ClapClapClap Maşallah diyelim.

Eşlere sürpriz çipi taktırmak lazım aslında, ne güzel olurdu LOLLOLLOL Zaman ayarlı hem de  İstediğin zaman aralıklarında bir sürpriz yapıcak ama güzel sürpriz tabi

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 01:40
Bravo arkadasim cok güzel valla.Allah herkese seninki gibi bir es nasip etsin.AminnnnnnnLOL

-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 01:50
Orjinalini yazan: ismigul ismigul Yazdı:

ben de birşeyler ekleyeceğim buraya eminim ama şu an aklıma gelmiyor..
malum bu denli ince düşünülmüş bir sürprizi okuyunca..
bence de ŞANSLI NADİR İNSANlardan birisin..
Benim eşim hayatımda karşıma çıkabilecek en mükemmel adam..
ancak tek eksiği var..sürpriz konusunda biraz çalışması gerek, yada öğreneceği çok şey var..
ama napim buna rağmen hala aşığım O'na..Clown
Canım benim haklısın katılıyorum sana ama eşimden sonra birkaç ufak sürpriz haricinde büyük süpriz görmedim ama hayatım için bu yeter boşver başka yapmasın. Ben de eşime aşığım çünkü o süper biri.ClownAllah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasınClown
hadi bekliyoruz amaWink

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 02:19
Orjinalini yazan: hoşseda hoşseda Yazdı:

Duygucum çok şanslıymışsın canım hakikaten çok güzel bir sürpriz. Allah nice nice güzel sürprizlerle karşılaştırsın seni, eşin de bu cevher varken çoook sürpriz yapar sana ClapClapClap Maşallah diyelim.

Eşlere sürpriz çipi taktırmak lazım aslında, ne güzel olurdu LOLLOLLOL Zaman ayarlı hem de  İstediğin zaman aralıklarında bir sürpriz yapıcak ama güzel sürpriz tabi

Evet herkes böyle bir sürpriz herkese olsa keşke. Ama eşlere de hak vermek lazım yaaaa. Bizler için çabalıyorlar. Bak ben artık öle bişi görmüyorum ama eşimin bana seni hakettiğin şekilde yaşatmak istiyorum demesi bile yetiyor bazen.
Ah işte o çip olayına bayıldım. Matrix misali

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 02:25
Orjinalini yazan: Defne2007 Defne2007 Yazdı:

Bravo arkadasim cok güzel valla.Allah herkese seninki gibi bir es nasip etsin.AminnnnnnnLOL

Aminnn aminn. Serhat bana yine sürprizler yapsın amiiiiiin.LOLLOLLOL

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 13:58
duygucum eşinin süprizi gerçekten fevkaledenin fev kinde olmuşThumbs%20Up işte budur derim ben yanii..gerçekten şanlısın canım Allah mutluluğunuz bozmasın..Bide zaten bunun üstüne süpriz gelmesede olur yanii dimiLOLLOL

bende bu bölüme anılarımı yazmak isterdim ama malesef benim eşimde öle süprizler falan yapan biri değil.Angry.Oyüzden de çip olayını şiddetle destekliyorummmmLOLLOL

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: ismigul
Mesaj Tarihi: 10 Şub 2008 Saat 00:04
Duygu'cum ancak fırsat bulabildim, bu aralar misafir trafiğim pek kalabalıktı da..
Neyse sürpriz yoksunu kocamın yaptığı aklıma gelen  iki ufak sürprizden bahsedeyim dedim.. tabi seninkinin yanında bilemem ne kadar minik kalır ama..
birincisi; hiç beklemediğim zamanlarda bazen eve elinde kocaman bir buket çiçekle gelmesi, bazen işyerime göndermesi..
ikincisi de; evlendikten sonraki ilk doğumgünümde sabah gözlerimi açtığımda yastığımın yanında kırmızı bir gül görmem oldu..
daha da aklıma gelen yok şu an için..
arada hatırıma gelen  minik sürprizler olursa büyük bir keyifle paylaşabilirim.. 
sevgiler.. Clown

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: poyraz
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2008 Saat 16:54
Biizimde pek olmadı hatırladığım ve hiç unutmıcağım bir anım var ama.
Hamilemiyim diye ilk kantesti sonucumu telefonla öğrendim telefonu kapatır kapatmaz iş yerime kapıdan çiçekçi girdi çok güzel bir zamanlamaydı eşimden gelmişti.O anda kopmuştum  ağlamaya başladım. ikinci sürpriz için tekrar doğurmam lazım galibaLOLLOL

-------------
http://lilypie.com" rel="no follow"> http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]

Mesaj Tarihi: 11 Şub 2008 Saat 18:50
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

duygucum eşinin süprizi gerçekten fevkaledenin fev kinde olmuşThumbs%20Up işte budur derim ben yanii..gerçekten şanlısın canım Allah mutluluğunuz bozmasın..Bide zaten bunun üstüne süpriz gelmesede olur yanii dimiLOLLOL

bende bu bölüme anılarımı yazmak isterdim ama malesef benim eşimde öle süprizler falan yapan biri değil.Angry.Oyüzden de çip olayını şiddetle destekliyorummmmLOLLOL

Ay güzelim teşekkür ederim ama insan doyumsuz. Ben hep beklerim sürpriz.LOLLOL Bakalım bu sıralarda iyi bişiler bekliyorum ama umarım hayal değildir.LOLLOL
Bence hatırlatmak lazım. Yapsınlar.Thumbs%20Up

Mesaj Tarihi: 11 Şub 2008 Saat 18:52
Orjinalini yazan: ismigul ismigul Yazdı:

Duygu'cum ancak fırsat bulabildim, bu aralar misafir trafiğim pek kalabalıktı da..
Neyse sürpriz yoksunu kocamın yaptığı aklıma gelen  iki ufak sürprizden bahsedeyim dedim.. tabi seninkinin yanında bilemem ne kadar minik kalır ama..
birincisi; hiç beklemediğim zamanlarda bazen eve elinde kocaman bir buket çiçekle gelmesi, bazen işyerime göndermesi..
ikincisi de; evlendikten sonraki ilk doğumgünümde sabah gözlerimi açtığımda yastığımın yanında kırmızı bir gül görmem oldu..
daha da aklıma gelen yok şu an için..
arada hatırıma gelen  minik sürprizler olursa büyük bir keyifle paylaşabilirim.. 
sevgiler.. Clown

Canım benim ne küçük sürpriz ayyy.Thumbs%20UpGayet de hoş şeyler bunlar. Daha ne istiyorsunLOLLOL Bak eşler öyle güzel sürpriz yapmıyorlarmış oku da kocanı öp başına koy yahuuuLOLLOL

Mesaj Tarihi: 11 Şub 2008 Saat 18:53
Orjinalini yazan: poyraz poyraz Yazdı:

Biizimde pek olmadı hatırladığım ve hiç unutmıcağım bir anım var ama.
Hamilemiyim diye ilk kantesti sonucumu telefonla öğrendim telefonu kapatır kapatmaz iş yerime kapıdan çiçekçi girdi çok güzel bir zamanlamaydı eşimden gelmişti.O anda kopmuştum  ağlamaya başladım. ikinci sürpriz için tekrar doğurmam lazım galibaLOLLOL

Ay kıyamamm ben sana yaaaa. Sürpriz için doğurma aman haaaaLOLLOLLOL Eşinin sürprizi çok güzel olmuş.Thumbs%20Up

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2008 Saat 03:31
duygucuğum   davetiye süprizi   harika.ClownClownClown

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2008 Saat 03:41
Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

duygucuğum   davetiye süprizi   harika.ClownClownClown
Canımbenim teşekkürler.

Bu arada kızlar eşime haksızlık ettim yahuuu. Nasıl unuturum bana yaptığı doğum günü sürprizini. Bakın anlatayım.

Hastanede 4 Mayıs günü Nil doğdu ve 2 gün kalıp çıkacaktık biz. Ama malesef Nil hızlı kilo kaybedince 2 gün daha kalmak zorunda kalınca benim doğum günüm hastanede geçirecektik. Eşim bana doğum günü sabahı hastanede canım artık sen hasta değilsin kızımızı bekliyoruz. Gelenlere accık daha bakımlı oluver dedi. Bir de sabahtan doğum günümü kutladı. Ben de içimden ay unutuldum yahu demiştim. Kuru kuru kutladı dedim.
Sonra akşama doğru birkaç arkadaş geldi ve ardından iki arkadaş daha geldi ve hep birlikte oturup muhabbete başlamıştık kiiii, hemşire içeri girdi. Diğer hemşire de elinde doğum günü pastasıyla girince amanın beni düşününnnn. Yeni anne olmuşum, hormonlar yüzünden ağla ağla ancak kendime geldim. Çok güzel bir doğum günü kutlaması oldu ve eşimi bu nedenle çok seviyorum. Benim de bakımlı olmamı istemesi doğum günü planındanmış. Bunu da anlamış oldum ama çok geçLOLLOL

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2008 Saat 10:33
davetiye süprizi süper ve çok akıllıcaymış..bravo vallaClapClap

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2008 Saat 11:15
Duygucum gerçekten davetiyeniz çok hoşThumbs%20Up.Biz eşimle 5 yıldır birliteyiz 3,5 yıldır evliyiz.İlk zamanlarda daha çok süprizler yapardı.Şimdide arasıra yapar ama sanırım  ilişki biraz  alışkanlığa döndüğü için bu süprizler eskisi kadar yoğun değil.En çok aklımda kalan süprizi 27. yaşgünümde yaptığı süprizdir .O gün hafta içine geliyordu ve eşim işteydi.Akşama kadar hiç tık yokSmileAkşam iş çıkışında her zaman olduğu gibi hadi hazırlan Eyüpte gezelim dedi.Yaz olduğu için akşamları sık çıkarız.Ben tabi kesin unuttu,yada çok basit bişey yapar galiba falan diye düşüne düşüne hazırlandım.Eyübe indim,eşimle buluşacağımız yere gittim.Sonra bi baktım ki yanında tüm arkadaşlarım.Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.Hep beraber yemek yedik sonrada Pierre Loti ye çıktık.Gece yarısına kadar birlikte gezdik.Çok hoştu sonra eve dönünce birde ne göreyim.Evde kocaman kırmızı janjanlıLOLbir bisiklet.O sıralar çok istediğim bişeydi.Ben evden çıkınca eşim eve gelip bırakmış.O kadar çok sevindim ki çocuklar gibi anlatamam.LOLHayatımda geçirdiğim neredeyse en güzel doğum günüm bu oldu.Eşim hala arasıra ufak süprizler yapar ama o eski yaratıcılığı giderek yok oluyor gibi.UnhappyBen onun için daha çok süpriz yapmışımdır.
Not: O bisiklet hala evin içinde duruyorLOLbi türlü binmek kısmet olmadı.İnşallah bu yaz binicemLOLLOL

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2008 Saat 21:49
Orjinalini yazan: piar piar Yazdı:

Duygucum gerçekten davetiyeniz çok hoşThumbs%20Up.Biz eşimle 5 yıldır birliteyiz 3,5 yıldır evliyiz.İlk zamanlarda daha çok süprizler yapardı.Şimdide arasıra yapar ama sanırım  ilişki biraz  alışkanlığa döndüğü için bu süprizler eskisi kadar yoğun değil.En çok aklımda kalan süprizi 27. yaşgünümde yaptığı süprizdir .O gün hafta içine geliyordu ve eşim işteydi.Akşama kadar hiç tık yokSmileAkşam iş çıkışında her zaman olduğu gibi hadi hazırlan Eyüpte gezelim dedi.Yaz olduğu için akşamları sık çıkarız.Ben tabi kesin unuttu,yada çok basit bişey yapar galiba falan diye düşüne düşüne hazırlandım.Eyübe indim,eşimle buluşacağımız yere gittim.Sonra bi baktım ki yanında tüm arkadaşlarım.Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.Hep beraber yemek yedik sonrada Pierre Loti ye çıktık.Gece yarısına kadar birlikte gezdik.Çok hoştu sonra eve dönünce birde ne göreyim.Evde kocaman kırmızı janjanlıLOLbir bisiklet.O sıralar çok istediğim bişeydi.Ben evden çıkınca eşim eve gelip bırakmış.O kadar çok sevindim ki çocuklar gibi anlatamam.LOLHayatımda geçirdiğim neredeyse en güzel doğum günüm bu oldu.Eşim hala arasıra ufak süprizler yapar ama o eski yaratıcılığı giderek yok oluyor gibi.UnhappyBen onun için daha çok süpriz yapmışımdır.
Not: O bisiklet hala evin içinde duruyorLOLbi türlü binmek kısmet olmadı.İnşallah bu yaz binicemLOLLOL
Süper bir sürprizzzzz. Eşini alkışlıyorum canımClapClap
Bu arada benim de bisikletim var ama ne zaman kullanırım artık bilmiyorum. Nil bir büyüsün de artık o zaman herhalde.Confused

Mesajı Yazan: aylin&deniz
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2008 Saat 11:54
güzel ve zekice bi sürpriz bravo valla eşine ne denir ki erkeklerden beklenmeyecek kadar ince bi düşünce genelde parasını ödeyip bir an önce seçip çıkmayı düşünürler sanırdım ama benim eşimde sağolsun bayağı bi uğraş vermişti davetiye seçiminde hakkını inkar etmemek lazım allah hiçbir zaman bozmasın mutluluğunuzu Clown

-------------
http://lilypie.com" rel="no follow">

Mesajı Yazan: sevalce
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 09:04
duygucum eşin çok romantik olsa gerek şiir falan. güzelmiş. benim eşimde birgün pastaneden yaş pasta, kuru pasta,içecek vs. doldurmuş gelmiş.
 eve girerken de bana paketleri göstermemek için saklamış.
"sakın mutfağa gelme" dedi bana.tabi ben de çok merak ettim.aslında herzaman aldığı şeyler ama bu sefer kendi hazırlamak istemiş.tepsiyi süslemiş getirdi bana.belki çok sıradan bişeydi ama onun gözlerindeki gülümseme ve beni mutlu etmek istemesinin değeri biçilemez.Clown 

Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2008 Saat 14:37
Benim Kocişimde arada yapar sürpriz...En son 1 Martta yani doğumgünümde yaptı...O gün evde değildi Denizliye konferansa gitmişti vee geç döndü.Ben hediye ve sürpriz beklemiyordum çünkü maddi açıdan mümkün değildi.Ama  çok istedeğim ama asla alacağını düşünmediğim bir hediye(Altın nazarboncuğu kolye almış ve tabii pasta)Allah Razı olsun.O gece pastayı kestirmedim çünkü bebeğim uyuyordu ve bizim beraber ilk doğumgünümüzdü.

Ben gerçekten nadir olan o şanslılardan biriyim,çünkü 5 yıl bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldik vee o sevdiğim tek kişiyle bu defa asla ayrılmayacaktım,çünkü evlendik...MUCİZELER GERÇEKTEN VAR ARKADAŞLAR,İSTEMEK VE İNANMAK YETER...

Mesaj Tarihi: 25 Mar 2008 Saat 15:25
Orjinalini yazan: aylin&deniz aylin&deniz Yazdı:

güzel ve zekice bi sürpriz bravo valla eşine ne denir ki erkeklerden beklenmeyecek kadar ince bi düşünce genelde parasını ödeyip bir an önce seçip çıkmayı düşünürler sanırdım ama benim eşimde sağolsun bayağı bi uğraş vermişti davetiye seçiminde hakkını inkar etmemek lazım allah hiçbir zaman bozmasın mutluluğunuzu Clown
Amin canım hepimizinkini.Clown

Mesaj Tarihi: 25 Mar 2008 Saat 15:26
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Benim Kocişimde arada yapar sürpriz...En son 1 Martta yani doğumgünümde yaptı...O gün evde değildi Denizliye konferansa gitmişti vee geç döndü.Ben hediye ve sürpriz beklemiyordum çünkü maddi açıdan mümkün değildi.Ama  çok istedeğim ama asla alacağını düşünmediğim bir hediye(Altın nazarboncuğu kolye almış ve tabii pasta)Allah Razı olsun.O gece pastayı kestirmedim çünkü bebeğim uyuyordu ve bizim beraber ilk doğumgünümüzdü.

Ben gerçekten nadir olan o şanslılardan biriyim,çünkü 5 yıl bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldik vee o sevdiğim tek kişiyle bu defa asla ayrılmayacaktım,çünkü evlendik...MUCİZELER GERÇEKTEN VAR ARKADAŞLAR,İSTEMEK VE İNANMAK YETER...

Çok güzel canımmmmmmmClapClapClap

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2008 Saat 18:55
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

çok güzel  Suna   ClapClown

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2008 Saat 20:13
Teşekkürler Duygu ve ŞengülClownClown

Mesajı Yazan: rüyabebek
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2008 Saat 15:01
duygucum gerçekten çok duygulandım harikaa  bi süpriz omuş muhteşem.allah sevginizi artırsın yuvanızın mutlulugunu bozmasın inşallah.benim eşim de çok sever süpriz yapmasını ama imkanı yok neden derseniz biz eşimin işi dolyısıyla bi köyde kalıyoruz yeni tayinimiz çıktı karamana inşallah bundan sonra bekliyorumSmile

-------------
http://imageshack.us">

Mesajı Yazan: elcinim
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2008 Saat 00:48
allah tum herkesın mutlulugunu hıc bozmasın daım etsın ınsallahhhNuke

benım esımde cok ıyı olmasada arada yapar daha dun eve bır buket cıcek almıs gelmısLOL ben calısırken ozel gunlerımızde eve erken gelır cok hos bı sofra hazırlardıBig%20smile yemekler şaraplar mumlar falanLOLLOL en cok hosuma gıden suprızı ılk evlılık yıl dönümümüzde harbıye ordu evıne goturmesıydı gayet grantualet gıyınmıs ısyerınden almıstıBig%20smilecok ugrasmıs orayı ayarlyabılmek ıcın kız kulesınde yer bulamayıncaLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 18 Nis 2008 Saat 15:45
Şöyle bir düşündüm de öyle aman aman bir sürpriz hatırlayamadım. Zaten özel günlerdeki hediyelerimi de sipariş veririm eşim de alır Wink LOLLOLLOL Hediye de sürpriz yaşamadım hiç yani Wink

Sürpriz şekli tektir benim eşimin, ben kırmızı gül çok severim zaman zaman çeşitli sebeplerle koca bir buket kırmızı gül getirir bana akşam eve geldiğinde, beni çok mutlu eder zarif eşim Clown

-------------

Mesajı Yazan: nazenin
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2008 Saat 14:33
BENİM EŞİMİN BANA EN GÜZEL SÜPRİZİ KIZIM DOĞDUKDUKTAN SONRA EVE GELDİĞİMİZDE EVİN HER YANI ÇİÇEKLERLE DOLUYDU.KORİDORLARA KARANFİLLER ATMIŞTITongue

-------------
didem bekar

Mesajı Yazan: melek uslu
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2008 Saat 19:35
benim kocamda bana sürprizler yapar ama 2002 ağustos ayını hiç unutmayacağım ....
  Benim canım annem 21 tem. 2002 de  vefat etti biz cenazesini çankırıya götürüp gömdük . 1 hafta sonra  mevlüt için  tekrar Çankırı ya gittik .Yani ağustoz başıydı orda 1 hafta kaldım benim doğum günün 10 ağustos  işte tahmini 8 ağustosta falan döndüm beni etiler altı otobüs durakları var hisar galiba odan aldı  eve geldik kapıyı açarmısın dedi ben kapıyı tam açrken telefon çalmaya başladı ben böyle acele acele açmaya çalışırken boşver çalsın diyo bende sinirleniyom niyeki falan diye neyse kapıyı açtım fırladım salona arada bişilere bastım ama anlamadım neyse iş arkadaşım başsağlığı için aramış konuştum kapadım .... girişe yöneldim neye bastım diye tabi Hakan da surat yerde bi baktım kapıda gül yaprakları  takip ettim taa yatak odasına kadar gidiyo yürümeye başladım içeri girdim yatağın üzeri  gül yapraklarıyla kaplı ve 2 tane çok şık elbise ve 1 not  nottakileri kısaca yazayım ...
Hayatta herşeyi senin istediğin gibi yapamaya çalışacağım ve seni hiçbirşeyin üzmesine iizn vermeyeceğim .Seni Çok seviyorum ......
   E adam haklı tabi o kadar şeyden sonra telefona koşunca bozulmuş tabi
 Neyse sonrada beni tataile götürdü moral olsun diye ama varya tatili  bi yazsam yok artık film  gibi bişi olur ya  inanamazsınız olanlara valla
   Ay uzadı yeter bu kadar

-------------
Asya Liva http://lilypie.com">
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2008 Saat 19:51
Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

benim kocamda bana sürprizler yapar ama 2002 ağustos ayını hiç unutmayacağım ....
  Benim canım annem 21 tem. 2002 de  vefat etti biz cenazesini çankırıya götürüp gömdük . 1 hafta sonra  mevlüt için  tekrar Çankırı ya gittik .Yani ağustoz başıydı orda 1 hafta kaldım benim doğum günün 10 ağustos  işte tahmini 8 ağustosta falan döndüm beni etiler altı otobüs durakları var hisar galiba odan aldı  eve geldik kapıyı açarmısın dedi ben kapıyı tam açrken telefon çalmaya başladı ben böyle acele acele açmaya çalışırken boşver çalsın diyo bende sinirleniyom niyeki falan diye neyse kapıyı açtım fırladım salona arada bişilere bastım ama anlamadım neyse iş arkadaşım başsağlığı için aramış konuştum kapadım .... girişe yöneldim neye bastım diye tabi Hakan da surat yerde bi baktım kapıda gül yaprakları  takip ettim taa yatak odasına kadar gidiyo yürümeye başladım içeri girdim yatağın üzeri  gül yapraklarıyla kaplı ve 2 tane çok şık elbise ve 1 not  nottakileri kısaca yazayım ...
Hayatta herşeyi senin istediğin gibi yapamaya çalışacağım ve seni hiçbirşeyin üzmesine iizn vermeyeceğim .Seni Çok seviyorum ......
   E adam haklı tabi o kadar şeyden sonra telefona koşunca bozulmuş tabi
 Neyse sonrada beni tataile götürdü moral olsun diye ama varya tatili  bi yazsam yok artık film  gibi bişi olur ya  inanamazsınız olanlara valla
   Ay uzadı yeter bu kadar
SüpeeeeeeeeeerClapClapClap
Ay yaz valla film gibi ben okurum.Tongue Çok güzel Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canımClown

Mesajı Yazan: sibelturkezer
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2008 Saat 23:46
duygucuğum hakkaten çok güzel davetiyeniz allah bir yastıkta kocatsın

-------------
sibel

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2008 Saat 01:57
Orjinalini yazan: sibelturkezer sibelturkezer Yazdı:

duygucuğum hakkaten çok güzel davetiyeniz allah bir yastıkta kocatsın
Amin canım. Hepimizi inşallah. Teşekkürler.Approve

Mesajı Yazan: emelx87
Mesaj Tarihi: 20 May 2008 Saat 19:16
biz 1 aylık evliydik eşim askere gitti.ben çalışmaya başladım işyerime abisi geldi ve elinde bi paket bunu sana ufuk göndermiş dedi.bende inanmadım nasıl göndercek bana daha çarşıya çıkamıyo dedim.o anda arkamdan eşim çıktı elinde bi çiçek şok olmuştum.4 aydır yüzünü görmediğim kocişim gelmişti.bi sarılmışız Embarrassedheyecandan bayılcaktım benim eşim süprizlere bayılırBig%20smile

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 11:25

Antalya Tatilim

Herşey annemin vefatıyla başladı yıl 2003 yazı.  ..eşim bana sürpriz (10 gün önce annemi kaybettiğim için ) tatil hediye etmek istemiş.

Annemin cenaze işlemleri için biz Çankırı da iken telefonda kart numaramı aldı ve taksitle 1 hafta tatil satın aldık Antalya Manavgat ta 4 yıldızlı bir otel........

9 Ağustos(tarihi net hatırlıyorum ertesi gün doğumgünüm ) akşamı Harbiye den turizm şirketinin önünden kalkacak otobüse binmek üzere kayınvalidem ve kayınpederim  ile yola çıktık arabamızı onlara emanet edeceğiz ki dönüştede bizi alsınlar ...Neyse  otobüs oradaydı valizlerimizi verdik numaramızı aldık eşim

---- ben selpak alcağım birşey ister misin ? dedi

------sakız dedim    ve kuruyemişçiye girdi ...Bu arada hılton otelin önünde sohbet etmeye başladık kayınpederim eski istanbullu  anlatıyo bizde dinliyoruz ....nice sonra eşim geldi yanımıza ve dedi ki

------Otobüs nerde??????Confused

birbirimize bakınıyoruz evet ya otobüs nerde?????Eşim devam etti.....

------ Ya 3 kişisiniz gözünüzün önünden otobüs gidiyo görmediniz hadi neyse gır hır gır hır çalışır otobüs  sesinide mi duymadınız????

birbirimize bakınıyoruz ve kafamızı sokcak delik arıyoz sanki biz suçluymuşuz gibi...

Neyse acentayı aradık ama nafile saat  22 00 olmuş kimi bulcan !!

Karar verdik Harem den Antalya ya bilet bulduk valizlerimizin peşinden gideceğiz bekle bekle gelen giden yok çünki...

Biletimizi aldık bindik otobüse gidiyoruz.. kıytırık firmalardan biri tabiii konfor aramak lüks olur önemli olan valizler önde biz arkada hahahaLOLLOLLOL

Kayınpeder sabah acentaya gidip durumu anlatıp parlayınca bizi Antalya otogarda karşılayacakları haberini aldık ....Velhasıl biizi otogardan yetkili almaya geldi özür falan diledi bindik arabaya bizi otele götürüyolar ...Başladılar eşimle sohbete eşim Otelci İstanbul da çok iyi bir otelde yetkili konuşuyolar sonra eşim otelin çok uzak olduğunu farketti dediki katologda merkeze 150 km yazıyodu ????

bu arada bız 250 km geçtik Confused

Sonra otele ulaştık baktık otobüs önümüzde aynı anda gelmişiz....

Ay otele bi baktım daha mıcır yollardan gidiliyo etrafı gecekondu dolu bide manzarayı kapamak için inşaatlerı kapattıkları perdeler varya onlardan germişler etrafına.....Lobiye bi girdik aman benim evin antresi bile daha konforlu kız Katologda olimpik havuz falan diyodu  bi baktım valla site havuzları bile daha alımlıdır

anaaaaaaaammmmmm nereye geldik  dedim ve bu akşam benim doğumgünüm  dedim içimden

sonra baktım lobide bi kalabalık homurdanıyo hemen eşimle yanaştık kalabalığa herkes acentasını arıyo bağırıyo bu nebiçim otel  gecekondular arasında  alın bizi başka bi otele falan diyolar bizde girdik tabi konuya   ehehhheee

bir adam dediki

-----  pardon siz otobüstemiydiniz ??biz sizi görmedik !!!!

Ay ben içimden dedim ki biz yoktuk ama bavullarımız sizinleydi ne diyim ayol adama anlattık başımıza geleni bizi unuttular başka bi otobüsle geldik dedim ...

Adam demezmi çok normal  Afyon da  muavini unuttu  şöför yarı yoldan geri döndük muavini aldık dediTongueTongueTongue ben koptum

Sonra rehber geldi işte boş otel yok buyrun odalara çıkın yerleşin yemek yiyin dinlenin sizi rahat ettirmeye çalışacağız falan anlatıyo .Biz baskın çıktık otelci olduğumuzdan bide bizi unuttuklarından  dolayı bize extra ilgi göstermeye başladılar neyse ben duş alıp yemek yiyip öyle gidelim dedim odaya çıktık üzerimizi değiştik restaurana indik

aaaaaaaaaaaaaa bu ne be ???ulan  ortalık çıplak rus kaynıyo Allah yaratmış  lafımız yok ama edep yawwwwww kusursuz kızlar salınaaa salınaaa dolanıyo aaa bi baktım ayol burası restaurant değil resmen yemekhane dizilemişler masaları sandalyelerı arka arkaya düğün salonu gibi açık büfe diye de koymuşlar tabldot yemekleri ....

menüyü yazıyom hemen

---- bulgur pilavi haşlama tavuk sebzeli rende kırmızı lahana kıvırcık söğüş domates salatalık çorba vsvs Angry

bi masaya oturduk  izbandut rusun birir homurdanıyo arkamdan hayvanat adam sığmıyo tabi sandalyeler yapışık  dedimki Hakan kurtar beni burdan ben annemin acısını yaşamaya razıydım evde.....

Neyse biz napalım derken dayımların yazlığı aklıma geldi Ayvalık da aradım dayımı anlattım .. Dedi ki herkes orda hemen binin İzmir otobüsüne ordan Gömeç otobüsüne Fatih sizi alsın Gömeçden

Bizi unutan otobüsle Antalya otogara geri döndük ..İlk izmir otosu 6 saat sonra girdik orda bi kahveye 51 oyna babam oyna   daha bi daha 51 oynamadım kız o günden beriLOLLOL

Neyse saat geldi bindik obüse gittik İzmir e sonra bilmm kaç saat sonra gömeç otosuna sonra nihaye dayımın evine beni gören yengem v kızı  panil olduk ayakalarım öyle şişmişki morarmaya başlamış 36 saat aralıksız otobüs yolculuğu ve uykusuzluk  ..... Düşünün işte Confused

Neyse hemen kahvaltı hazırladılar  yedik ben hemen buz gibi suya girdim o şişler başka türlü inmez neyse akşam oldu bizim uykumuz gelmiyo sapııttık ya biz başladık eşimle aaaaaaa topkek saati aaaaaaaaaaa kahve saati aaaaaaaaaaa mola saati hadi çiş yapalım falan diye LOLLOL

DUYGU BÖYLE İŞTE SENİN İÇİN OTURDUM Bİ DAHA YAZDIM VALLA KIZ OKUDA GÜL DAAH UNUTTUĞUM DETAYLARDA OLABİLİR VALLA NASIL FİLM GİBİ DERKEN ABARTMAMIŞIM DİMİ

-------------
Yasam Kaynagim

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 14:11
Ayyyy  bu ne yaaaa. ShockedShockedCanım okurken ben yoruldum seni düşünüyorum da offf offff. TongueTongueBu şirketin adını özelden bana at da arkadaşlarımdan tatile gelen melen olursa aman tavsiye etmeyeyim canım yaaa.AngryAngry Öyle bir yer nerde onu da merak ettim doğrusu canım yaaa. Gerçekten rezil olmuşunuz paranızla ayyy. AngryAngry
Bu tür olayları şikayetvar.com sitesinde isim vererek yapabiliyorsun canım. Ah bu tür firmalar benim elime düşecekler. Şirketlerini bu olayı bana yaşattıktan sonra kapatırlar heralde. Büyük geçmiş olsun canım yaaa. Çok üzücü ama kızma komik de olmuşLOLLOLLOLEmbarrassed
Allah daha kötülerinden korusun öptüm seni canımmmmApprove

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 14:24
Ayy melek,bayıldım gülmekten kızz  Yani çok yorucu ama çok komik ayy  muavinide unutmuşlar yaa... ClownMelek hadi gel 51 oynayalım...LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 14:26
Duygu o firma kapanalı çok oldu zaten bizde paramızı geri aldık ama en komık olan ne biliyomusun orda bzizm konuştuğumuz bi çok insan ammma  uğraşamma paramızız alamayız deyip ruslarla yemekhane usulü tatil yaptı inan otelin adını hatırlamıyom  
kızmadım ayrıca bncede çok komik ya yani biz hala anlatıp gülüyoz yani bi şirket baştan ucamı dandik olur otel acenta söför muavin hepsi ayrı komedi yani  adam muavını unutmuş ya bide biz otele girdik muavın diyokı abı ben kontrol yaparken farkettim olmadığınızı taksiyle geldim sizi almaya ama yoktunuz dönduk yani diyo LOLLOLallahtan farketmişlr

-------------
Yasam Kaynagim

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 14:31
LOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 14:37

Ayy melek,bayıldım gülmekten kızz  Yani çok yorucu ama çok komik ayy  muavinide unutmuşlar yaa... ClownMelek hadi gel 51 oynayalım...LOL
oey falan olurda 51 almiim be abla ay şimdi eşimede kızdım bak ,
kız şişmiş heryerim kıvırmaktan bacaklarımı uyumamışız zaten antalya otogar öle hangar gibi yer diyomki hakan nolur uzatıım ayaklarımı aglıyom herif yok olmaz o ne öyle varoş karıları gibi diyo
   ülen varoşumu kalmış varoş kralı olmuşuz zaten maymun gibi  nıolur uzansam kucaana turist gibim kendime geksem dimi bana 51  oynattı saatlerce bide iğrenç tost karbonatlı çay felan  ay valla çok komik günlerdi yaaa

-------------
Yasam Kaynagim

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 14:39
Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

oey falan olurda 51 almiim be abla ay şimdi eşimede kızdım bak ,
kız şişmiş heryerim kıvırmaktan bacaklarımı uyumamışız zaten antalya otogar öle hangar gibi yer diyomki hakan nolur uzatıım ayaklarımı aglıyom herif yok olmaz o ne öyle varoş karıları gibi diyo
   ülen varoşumu kalmış varoş kralı olmuşuz zaten maymun gibi  nıolur uzansam kucaana turist gibim kendime geksem dimi bana 51  oynattı saatlerce bide iğrenç tost karbonatlı çay felan  ay valla çok komik günlerdi yaaa

Clown

-------------

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 14:54

-------------
Yasam Kaynagim

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 14:56
ayyyyy ben bu topiği nasıl atladım acaba melek öldüm gülmekten bence sana çin işkencesi olmuş bu tatil LOLLOLLOL durun hele baştakilere de bakayım kimler ne yazmış Tongue

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 14:59
Melek bu arada ben de eşimle akşamları 51 oynardım hep ama hep o yenerdi. Şimdi aklıma geldi de biraz oynayayım oynarken hep sen aklıma geleceksin yahuuuuLOLLOL

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:00
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

ayyyyy ben bu topiği nasıl atladım acaba melek öldüm gülmekten bence sana çin işkencesi olmuş bu tatil LOLLOLLOL durun hele baştakilere de bakayım kimler ne yazmış Tongue

Asında konu buraya eşimin bana annem öldükten sonra hazırladığı sürprizin devamın dan geldi .çünki akabinde bu tatil vardı ben sürprizi yazıp bide tatil anım var anlatsam film olur dedim duygu çok ısrar etti tatil anımıda paylaştım iyiki yazmışım bende yazarken çok eğlendim LOLLOLLOL

-------------
Yasam Kaynagim

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:13
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

İlk sürprizi başlattığım konu için ben yazmak isterim.

Evleneceğimiz zaman davetiyelerde ikimiz de annesi babası vs. gibi yazıları istemedik ama eşimle güzel bir yazı bulup ona da kendi fotoğrafımızı eklemiş davetiyeleri bastıracaktık. Eşim bu işle uğraşıyordu. Ben de davetiye etiketlerini hazırladım ve eşim son haftalarda davetiyeyi getirdi. İşte o an eşimle evleniyor olmanın ne kadar doğru bir karar olduğuna yeniden inandım ve hayatım boyunca bunu unutamayacağım.

İşte eşimin bana yaptığı en büyük sürpriz...Smile

Bizim hazırladığımız davetiyeyle uzaktan yakından alakası olmayan ama benim için harika bir sürpriz olan bu davetiye eşimin eseridir. Çift taraflı akrostiş şiirli davetiyemiz.

Kızlar kusura bakmayı yeni gördüm bu topiği

Duygucum muhteşem bir süpriz olmuştur eminim ClapClap allah mutluluğunuzu daim etsinWink

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:14

Böyle bir şey yazacağını tahmin etmiştim LOLLOLLOL kocanı da en az senin kadar tanıdığımı düşünüyorum yapmaz o öyle şeyler  ben geldiğimde alırım ifadesini dünür üzülme Wink

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:17
Canımsın Derya. Ne kusuru canım... Çok teşekkür ederim ve beğendiğine sevindim. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin canımmmmClown

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:18
Ben de düşüneyim bari azcık bir anı da ben döktüreverem LOLLOLLOLLOL 

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:22

Böyle bir şey yazacağını tahmin etmiştim LOLLOLLOL kocanı da en az senin kadar tanıdığımı düşünüyorum yapmaz o öyle şeyler  ben geldiğimde alırım ifadesini dünür üzülme Wink

katılıyorum, tam manası ile İrme konuşuyor burada,eşini de görmeden sevdik sayesindeLOLLOL

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:24

bekliyoruz Derya çabuk yaz,işim varLOL

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:31

Hadi bekliyoruz canım.Smile

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:36

Nilgün aslında senin yazman lazım LOLLOL 

Düşün düşün çoktur işin ConfusedConfusedConfused ConfusedTüh yazacağım demiş bulundum ne süprizi yaptı acaba.

Mesela 1 sene çıktık her gün masamda bir kırmızı gül 2 karanfil mutlaka gelirdi ama 11 sene önce sayılır mı Ouch 
Ya kızlarrr üzgünüm hatırlamıyorum hiç sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama benim eşim sadece malum zamanlarda Embarrassed romantik olur anlatamam onu da hiç küsmeyin Embarrassed 

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:42
benim yaptıklarımı mı anlatayım DeryaLOL sitedekilerin çoğu güler herhalde banaLOLLOL 

her gün kırmızı gül ve karanfil ha, nasıl da bıkmadan usanmadan getirmiş,çok takdir ettim kendisini, karnesine yıldızlı pekiyi verdimLOL

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:46
Yahu dalga geçme 11 sene önceydi eee o zamanlar çok sevinirdim şimdi çiçekçinin önünden geçerken tekin bu ne? yeniliyor mu filan diyorum. sanırım en son 2-3 sene önce bahçeden toplayıp pazar sabahı burnuma sokmakla meşgüldü Angry çok romantiktir kendisi LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:50
Derya merak ettim yahuuuuLOLLOLLOLLOL
Anlat anlat anlattttClapClap

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:51
gülmüyorum yahu,eşin adına sana + verdim, ayrıca çok da ince bir davranış ben her sabah masamda çiçek bulsam çok mutlu olurum mesela, ama benimki çiçek olayını kabahatlı olduğu durumlara saklıyorLOL

Mesajı Yazan: şevvalim
Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:51
vallahı benım eşımde surprızlerden mahrum bırıdır.amaaa ben çook severım yapmayı en son surprızım 8 mart dogum gununde gezmeye gıdıyorum dedım eve ısyerındekı arkadaslarını çagırıp dogum gunu yapmıştııım.

-------------

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:56
Nilgün ben de artı vermiştim canımWink

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 15:56
neyi merak ettin bacım gülü burnuma nasıl soktuğunu mu LOLLOLLOL

durun hatırladım benim kocam herhaftasonu kahvaltıyı kendisi hazırlar ben 10-11 kadar yatarım o o günkü  menüyü kendi belirler öyle hafif kahvaltıda hazırlamaz hani patates biber kızartı üzerine domates sos yapar, bir hafta menemen yapar bir hafta yumurta salatası yapar sonra gelir beni kaldırır nasıl mı LOLLOLLOL ya ardayı yollar kalk anneni kaldır diye arda gelir saçımı çeker anne kak mama hazıy mama yiceş ya alper gelir kart bir sesle ANNNNEEEEEEEE Confused fırlarım yataktan en son dedim ki oğlum azcık kibar ol güzelce kaldırsana ben seni nasıl öperek severek kaldırıyorum dedim alpere  ya da tekin gelir totoma HATUNNNNN KALKKKKK zıkkımın kökü derim bende kalkarım yataktan bağırdım diye o bana kızar ben canım acıdı diye kızarım o pazarı küs geçiririzzzzzTongueTongue

Mesajı Yazan: iremnur
Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 16:09

ayy ne güldüm ya sen çok yaşa emi Derya

-------------

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 16:09
Alemsin Derya yaaaaaaaaa

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 16:16

Derya yanlız 3 sene sonra pazartesi akşamı kocam bana en büyük süprizi yaptı,o gece Emeller bize gelmişti..yemek telaşı,balkona erkeklere sofra hazırlandı,biz içerde kızlarlayız,gündüzden de Derinin peşinde çok yorulmuştum..Allah razı olsun ben Derini yıkarken Emel makinaya sığmayan bulaşıklarımı elinde yıkamış,gittiklerinde balkondaki masa olduğu gibi duruyordu.Ben Derin'i uyutmaya girdim,o kadar uykusuzdu ki odaya girdiğimiz 5.dakika da uyumuştu,Buarda baktım içerden toplama sesleri geliyor,çöpler çıktı dışarı falaqn,anlaım kociş balkonu toparlıyor,özellikle çıkmadım odadan,sesler bitti öyle geldimLOLLOL...aaaa toplanmış her yer,makinaya koyabildiklerini koymuş,diğerlerini su geçirip lavabonun kenarına dizmiş,çöpleri çıkarmış,biten su şişelerini doldurmuş,buzlukları doldurmuş...bunlar ne demek kızlar biliyormusunuz, bana en büyük süpriz demek.Clap.Yavaş yavaş bıkmadan usanmadan konuşmalarımın sonuçlarını alıcam demek...Big%20smile

-------------

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 16:20
kız bunları benim kocam hep yapıyor ben romantik bir şeyler aranıyor diye yazmadımdı LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 16:22

kız bunları benim kocam hep yapıyor ben romantik bir şeyler aranıyor diye yazmadımdı LOLLOLLOL

benim kocam yapmıyor işte..bana en büyük romantiklik bu...yorgun bi kadınım napiyim romantikliği..iş lazım bana iş...LOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 16:32
Aaaa kızlar ben de benim eşim çiçek almak dışında pek sürpriz yapmaz falan diyordumya hani. Anneler gününde gitmiş benden gizli ( gizli diyorum çünkü hediye de olsa gider birlikte alırdık ) bana yüzük almış.

O gün annelere gittik hediyelerini verdik falan akşam oldu eve geldik. Üzerimizi değiştirdik tv karşısına geçtik. Eşim bir ara yatak odasına gitti ben tv'ye devam ediyorum Wink Hürrem de peşi sıra takipte babasının peşinden gitti tabi. Sonra bir baktım Hürrem elinde küçük bir paketle geldi bana verdi Embarrassed Aaa kızım bu ne derken bir açtımki güzel bir yüzük Big%20smile Babası; Hürrem annene anneler günün kutlu olsun de kızım dedi.

Sonunda oldu yani Wink 

-------------

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 16:33
burayı da kaynatmışsınız yineLOLLOL

İrme çok alemsin, iş yapan adam romantikse,ben eşimi 1.sıraya yazıyorum o haldeClap

Derya sana diyecek söz yok, siz kavgayı seviyorsunuz kanımca,küs kalmanız da bir çeşit romantizim sizin içinLOLLOL,barışmaların yeri ayrı galiba sizdeLOLLOL

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 16:36
evet yaaa kaynanamın dediğine göre biz kedi ve köpek gibiymişiz Tongue napayım benim adam sinirli hiç olmayacak şeye kızıyor, bağırıp çağırır 2 dk sonra bir şey olmamış gibi davranır

ben daha sakin mülayimimdir ama haksızlığı sevmem durduk yere trip yaparsa ben de inadım uzatırım ConfusedConfused Confusedfalan filannnnn

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 16:59
Orjinalini yazan: Nilgün1 Nilgün1 Yazdı:

İrme çok alemsin, iş yapan adam romantikse,ben eşimi 1.sıraya yazıyorum o haldeClap

Derya sana diyecek söz yok, siz kavgayı seviyorsunuz kanımca,küs kalmanız da bir çeşit romantizim sizin içinLOLLOL,barışmaların yeri ayrı galiba sizdeLOLLOL

tabii güzelim iş yapan değil ama hanımına evde yardımcı olan erkek benim gözümde en romantik erkek Wink

-------------

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 17:07

Yahu dalga geçme 11 sene önceydi eee o zamanlar çok sevinirdim şimdi çiçekçinin önünden geçerken tekin bu ne? yeniliyor mu filan diyorum. sanırım en son 2-3 sene önce bahçeden toplayıp pazar sabahı burnuma sokmakla meşgüldü Angry çok romantiktir kendisi LOLLOLLOL
Deryaaaa süpersinnn çok güldüm yaLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 17:10
kızlar kusura bakmayın ama en baba sürpriz duydu ile bende ama n baba komik anı da bende kaynattınız benım antalya tatilimi ama neyse hadi LOLLOLLOLLOL

-------------
Yasam Kaynagim

Mesajı Yazan: HaYaL
Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 17:34
abooooooooo melek senin tatil hikayene ağzım açık kaldı canım yaaaaShockedShocked
resmen işkence çekmişsin. ama önemli olan eşinin sana sürpriğz yapmak istemesi. adam denemiş yani sonuçta acenta yamuk çıktıysa o ne yapsın dimiLOLLOLLOL

-------------
http://yusufbarankoksal.blogspot.com/ - http://yusufbarankoksal.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 18:00
yaseminın hayali valla öyle o zmana üstümden atamamıştım ama şimdi komik geliyo paylasıyom  eşim canım yaaaa nler yapa r bana valla ama bizde nankörlük var anam doğumdan sonra  bi haller oldu hormonlara hep şikayet hep şikayet

-------------
Yasam Kaynagim

Mesajı Yazan: fatmabek
Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 18:26
şimdi düşündürdünüz de benim eşim surprizlerini nişanlılık ve evliliğimizin ilk yılında yapmışşş sonrasııı yook LOLLOL

aynı işyerinde calışıyorduk bir gun işe geldim masamın her tarafaı koltuğum cekemeceler guller içinde oturacak yer yok yani o biçimmm cok şaşırmıstımm ve sevinmiştimmm
mektuplar şiirler yazardııı aahhh hala saklarımWink

şimdi ben hatırlatıyom dogum gunume 5 gun kaldı evlilik yıldonumuz haftaya ona göre diyeee LOLLOLLOL ne yapalım yaşlandıı artıkkk

he birde gecen sene kırmızı lale gondermiştiii Big%20smile diğerlerini sonra yazarımm Big%20smile

-------------
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
http://img197.imageshack.us/i/resim005vu.jpg/">

Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 19:49
Fatma yaz ayyyy süperrrrrrrrrrrClapClapClap

Mesajı Yazan: HaYaL
Mesaj Tarihi: 21 May 2008 Saat 22:09
hadi hadi bekliyoruzzzz

-------------
http://yusufbarankoksal.blogspot.com/ - http://yusufbarankoksal.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 22 May 2008 Saat 10:22

tabii güzelim iş yapan değil ama hanımına evde yardımcı olan erkek benim gözümde en romantik erkek Wink

eşini derhal yemek kursu,biçki dikiş kursuna yazdırıyoruz o halde, sen de romantizim fazlalığından kendinden geçme ama, birisi sizin kızla ilgilensinLOLLOL

Mesaj Tarihi: 22 May 2008 Saat 10:41

eşini derhal yemek kursu,biçki dikiş kursuna yazdırıyoruz o halde, sen de romantizim fazlalığından kendinden geçme ama, birisi sizin kızla ilgilensinLOLLOL

Wink Big%20smile

-------------

Mesaj Tarihi: 22 May 2008 Saat 10:46
LOLBenim başka fikrim var Wink

irme sana yardımcı alalım evin işlerini yapsıın babanne çocukla ilgilensin siz de  romantik ve ormantik dakikalr geçirin satenleirn üzerinde he he heeeeeeeLOLLOLLOLTongue

Mesaj Tarihi: 22 May 2008 Saat 10:55
güzel de Deryacım, İrme nin romantizimden anladığı ev işini yapan erkekLOLLOL kızın kafasınan nasıl sileriz bunuLOLLOL

Mesaj Tarihi: 22 May 2008 Saat 11:52
Bak gene beni çekiştirmişler burdaa LOL Deryacım fikir güzel sevdim,ama çocuk bende kalsın ben ilgilenirim onla,bana işleri yapmaya bi kadın gelsin yeter LOL satenleri karıştırma Wink
Bilmiyom nilgün silin wallaha normaldede romantik bir insan değildim,yanii benim romantiklikten beklediğim farklı şeyler yani hearlde..bir bakış,olmadık yerde kocaman bir öpücük falan..öyle çicekler,böcükler,mumlar falan bana saçma ve komik geliyo..

-------------

Mesaj Tarihi: 22 May 2008 Saat 12:21
napiim kızım sen de çık lost topiğinden Ouch

çiçekler böcükler ha LOLLOLLOLLOLLOL ay ne güldüm yok nilgüncüm bu anlamaz mum ışıgında yemekten vs  dur ben gidince doldurayım da kocişini temizlik yapsın irme de etrafta romantik kocam var diye gezsin LOLLOL

Mesaj Tarihi: 22 May 2008 Saat 12:26

napiim kızım sen de çık lost topiğinden Ouch

çiçekler böcükler ha LOLLOLLOLLOLLOL ay ne güldüm yok nilgüncüm bu anlamaz mum ışıgında yemekten vs  dur ben gidince doldurayım da kocişini temizlik yapsın irme de etrafta romantik kocam var diye gezsin LOLLOL

ee olur wallaha LOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: hattat
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 22:09
benim evlilik yıl dönümümde 12 mayısLOL

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2008 Saat 08:23
aklımda kaldıgı kadarıyla eşimın suprısı maglum ben mersınde oturuyordum eşımde iş ndenıyle ist daydı ve eşım dugun ıcın bırgun once ıcın ızın verdıler ama dugundensonra kullacagım dedı tamam dedım sonra eşimın aılesındeydım 5 gun once dugunden eşimle goruşuyoruz eşım dedı nerdesınız bende dugun hazırlakları ıcın carşıdayız eve geldık dıye haber verıyorum tam eve geldık kayın valıdegıle tlf kapattım zıl caldı kayın valıdem 4 katta oturuyorlar pencereden kımın caldıgına baktı eşım a dedı o gelmış bız dedık benzettın herhalda yok o yagnı bana suprız olsun dıye gelecegını soylemedı 5 gun once gelmıştı uzakta olanlar ıcın buda bana suprızttı

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2008 Saat 14:53
esim surpriz yapmayi cok sever ama en buyuk surprizim gecen sene anneler gununde oldu ilk anneler gunumdu ve ben annemden ayriydim sabah gul almis gelmis anneler gunumu kutladi ve elime aksam icin antalyaya yani annemin yanina ucak bileti verdi cok duygulandim bir taraftan sinirlendim nasil hazirlanacaktim ne stresliyi birde gece saat 2de annemlerde oldum onlarada haber vermedim sadece erkek kardesim biliyordu bana kapiyi acti erenayi babamla annemin ortasina yatirdim sok gecirdiler ikiside Tonguebisey olur diye dusunemedim bile

Mesajı Yazan: BERFIN_1811
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2008 Saat 23:25
ya çok hoş hepsi benim kocişde bu sene tık yok bişleyler alıp sürpriz yapar ama romantik değildir bu sene hepten bıraktı artık soruyo bişşey istiyonmu diye yok dersem almıyo adam lohusa psikolojisinemi girdi ne anlayamadım valla doğumu ben yaptım ama onun hormonları değişti heralde 6 gün sonra evlilik yıldönümü değişiklik olursa yazarım burdan bu arada o chip oılayını bende destekliyorum imza toplayıp verelim biyerlere yapsınlar

-------------
url=http://lilypie.com][/url]

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 19:27

Biri bakiyordu gordum Big%20smile

Evlenmeden once takoz tabir edilebilecek bir telofonum vardi, esim evlendikten kisa sure sonra hala (4 senedir) kullandigim telefonu getirdi. Ama oyle romantik birsekilde degil LOL Uzatti verdi LOLBuyuk olarak ilk ve son supriziydi LOL Ne kadara aldigini sormustum, napacan dedi soylemedi. Epey oluyor yine bir ara lafi acildi, ben o zamanlar bu telefonu su kadara almistim dedi LOLLOLLOL
Simdi kendi telefoncu ya, onun hesabini yapiyordu herhalde LOLNBazen der, ver satayim ben sana yenisini getiririm diye, yok diyorum vereceksen yenisini ver ama bunu satman icin vermem...Big%20smile
Icinde mesajlar var, hepsini klasorlemisim, onlari gectim anisi var Smile

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 19:28
Cipten varsa bi tane de ben alayimLOL

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesajı Yazan: Ege Berk
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2009 Saat 00:05
benim eşimde çok süpriz yapar özelliklede nişanlıyken o istanbuldaydı ben ankarada hmen hemen her hafta sonu geldi ve hepsindede gelmeyeceğim diye beni kandırdı elinde papatyayla gelirdi bide işyerime gelirdi canım ya bak şimdi kötü oldum akşama kadar benimle otururdu ben çalışırdım oda bana bakardı Smile

mesela bir gelişini anlatıyım telde konuşuyoruz tutturdu bugün annemlere git orda kal lütfen lütfen yalvarıyo bende sen gelecksin değilmi dedim yok gelemem dedi birde hafta içiydi pek şüphelenmedim arkadaşımla sana birşey gönderiyorum ve ilk senin açmanı istiyorum dedi bende neyse gittim tel konuşuyoruz kardeşi içeri almış arkamda saf bende hala konuşuyorum telde bir çığlık atmıştım kiLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Mar 2009 Saat 00:09

evlendik ilk sevgililer gününde yüzük almıştı yemeğe gitmiştik Smile evlilik yıldönümümüzde kelepçe bilezik almıştı....Smile yine yemeğe gitmiştik....yılbaşında ablamlara gittik ama benim birşeyden haberim yok bunlar gece dışarıda eğlence hazırlamışlar...bana dediki son gün hadi ablamlara gidelim yalnız geçirmeyelim dedi gittim ki millet kuaförde beni oraya bırakmışlardı oda çok güzeldi...

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Mar 2009 Saat 00:11
ha birkeresindede evliyiz ben ankaraya gitmiştim eşim sonradan gelmişti birlikte döndük eve girdimki gelmeden önce heryere güller almış koymuş canım koçişkom iyiki varsın...şimdilik bunlar geldi aklıma geldikce yazarım yine

-------------

Mesajı Yazan: mehtappp
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2009 Saat 00:24
ayy benim kocacımda  sık olmasada bazen yapar süpriz geçenlerde öyle normal bi günde işten geldi havalar acyip soguktu ve tutturdu camı aç diye ben kızdım tabi bu havada cammı açılır diye sonunda sinirli sinirli açtım camı ve önünde minik bi paket çok şaşırdım tabi uzun zamandır istedigim kolye evimiz bahçeli oldugu için cama rahatça koymuş,bikaç gün sonra fiyatını merak ettim çok ısrar ettim ama hiçbir ipucu vermedi ama son zamanlarda tvde reklamlarda çıktı kolyem hemde fiyatıyla LOLPigPig  görünce çok güldük tabii...

-------------

Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2009 Saat 01:49
LOL çip kaldımı arkadaslar.................................benım esımdegecen sene sevgılıler gunude yuzuk almıs yarısı beyaz yarısı yesıl altın.aksam ısten geldı beklıyorum hanı versın hedıyesını dye tık yok...yemek yendı cay ıcıldı hala yok ümidi kesip yattık mecburen.sabah esım 6.30 da gıdıyor işe ben hıc kalmıyorum tuna dogdugundan berı ugurlamak ıcın neyse.sürekli benı uyandırma cabasında uyuycam dıyorum öpüyor yorganı cekıyor yok kalk napcam bu saatte kalkıp ee kalk sabah oldu.uyandık tuvalete gıtmıcenmı allahlalah .....yok falan derken bısey battı.LOLsız anlayın artık nerede oldugunu.anaaaa bır baktım yuzukShocked. ben sabahın köründe  nasıl cıglık atıyorum.canım kocacım yanı süprız yapar olamadık yerlere koyar.cok sevınmıstım

-------------
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH

Mesaj Tarihi: 16 Mar 2009 Saat 00:36
Orjinalini yazan: demsa demsa Yazdı:

LOL çip kaldımı arkadaslar.................................benım esımdegecen sene sevgılıler gunude yuzuk almıs yarısı beyaz yarısı yesıl altın.aksam ısten geldı beklıyorum hanı versın hedıyesını dye tık yok...yemek yendı cay ıcıldı hala yok ümidi kesip yattık mecburen.sabah esım 6.30 da gıdıyor işe ben hıc kalmıyorum tuna dogdugundan berı ugurlamak ıcın neyse.sürekli benı uyandırma cabasında uyuycam dıyorum öpüyor yorganı cekıyor yok kalk napcam bu saatte kalkıp ee kalk sabah oldu.uyandık tuvalete gıtmıcenmı allahlalah .....yok falan derken bısey battı.LOLsız anlayın artık nerede oldugunu.anaaaa bır baktım yuzukShocked. ben sabahın köründe  nasıl cıglık atıyorum.canım kocacım yanı süprız yapar olamadık yerlere koyar.cok sevınmıstım
ay sen çok yaşa güldürdün beni bu saatte neyse yapmış işte süpriziniLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2009 Saat 14:48
ne oldugnu bilmiyorum ama bu ay sonu hediye alacagini soyledi. ne dedim? supriz soylenmez dedi.

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2009 Saat 15:18

vaaayyyyyyyyyyBig smile

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2009 Saat 15:23
tabi bu benim herifimden beklenmeyen bir durum oldugu icin ben de cok sasirdim, arada soruyorum ama soylemiyor dur bakalim alacak mi ne alacak, ay sonu gorecegiz...

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesajı Yazan: vildan
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2009 Saat 18:42
eşim hiç sürpriz yapmaz bana beraberken beğendiğim herşeyi hemen gider alır ama eve gelirken hiç hediyeyle gelmez markete gider ya derimki bari bir çikolata alsan ya da küçük bir cüzdan kolye bir daha ki sefere alırım der yine eli boş gelir eve her geldiğinde poşetlerini kurcalamakdan bıktım
nişanlıyken hep gelemem deyip kapımızda biterdi o çok hoşuma giderdi ama tanıştığımız günü doğum günüdür bayramdır hiç unutmaz   yinede sürpriz yapmaz illaki benide yanında götürür hediyemi ben seçerim
nesibe hanım inşaallah hoşunuza gidecek birşey alır eşiniz

-------------
kucağımda olacağın günü sabırsızlıkla,
kocaman bir özlemle,
sonsuz bir mutlulukla bekliyorum :)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat