Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karın ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49848
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 18:46

Konu: karın ağrısı
Mesajı Yazan: nilaysarisaman
Konu: karın ağrısı
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2015 Saat 10:38
hocam merhaba,

kızımın antibiyotiği geçen 1 hafta bitti, antibiyotik kullanırken 5 gün de reflor içti, ishal olduğu için,
fakat bir haftadır karın ağrısı,gazı ve günde 3-4 defa kaka yapması sürüyor, neden  olabilir hocam, teşekkürler.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2015 Saat 17:07
ayrıca çok iştahsız bugün hiçbirşey yemedi ve her çişini yaptığında kakasını da yaptı,
yarın yurtdışına tatile gidiyoruz ve bu durum beni endişelendiriyor hocam..
kızım 4,5 yaşında 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2015 Saat 11:27
Antibiyotik, barsak florasini bozmus olabilir, Reflor'a devam edin. Bol yogurt yesin.

Mesaj Tarihi: 16 Tem 2015 Saat 22:51
telde konuşmuştuk hocam,  tatile geldik fakat iki gündür ateşli 38 civarında hep, yine ciğere indi bence öksürük çok rahatsız edici, bi hasar olmasından korkuyorum, ser.fiz ballimon sadece,ateş düşürmüyorum, yalnız kol ve bacaklarda belli belirsiz kırmızı noktacıklar oldu,hep tedirginim

Mesaj Tarihi: 17 Tem 2015 Saat 00:04
Tedirgin olacak bir sey yok, artik eskisi gibi degil, Zaturrenin bile asisi var.
Son 9 seneden beri; Turk doktorlari, her oksuren hastaya astim veya Allerji diyorlardi, artik iyice rezil oldular, simdide, bu "zaturre" sacmaligini uyguluyorlar..
Atessiz Zaturre diyen serseri bile var.

Mesaj Tarihi: 17 Tem 2015 Saat 14:45
döküntüler böyle  http://i.hizliresim.com/GkbYJv.jpg  ateş bugün daha fazla dil temiz..

Mesaj Tarihi: 18 Tem 2015 Saat 11:38
Kizil degil, diger butun dokuntulu -atesli hastalik da; Virutik oldugundan, Antibiyotik vermeyin.

Mesaj Tarihi: 19 Tem 2015 Saat 16:56
Hocam sizinle carsamba konusmustuk ogun persembe cuma iyiydi.. fakat dun aksam 38-39lara cikti bgn  de aynen.. ve boguk oksuruk bgn 5.gün artik yiprandik cok.. yarin tr ye donunce doktora gidecegiz ve kesin dediginiz gibi igne verecek.. dokuntuler kayboldu ohh iyilesti derken ates firladi bukezz,, seyri mi deisti ne oldu anlayamadik.. 

Mesaj Tarihi: 19 Tem 2015 Saat 17:31
http://i.hizliresim.com/RVEMPG.jpg  döküntüler bitti bu hala neyin ateşi öksürüğü anlayamadım

Mesaj Tarihi: 19 Tem 2015 Saat 18:23
dünden beri paresetamol ile 3kez ateş düşürdüm, ateş düşünce genel durumu iyi fakat solunum 40-50 arası

Mesaj Tarihi: 19 Tem 2015 Saat 22:39
Yeni bir hastalik basliyor olabilir. Ates yaninda, agizda koku+Dil ustunde pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat