Kusma agri huzursuzluk
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49915
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 20:29
Konu: Kusma agri huzursuzluk
Mesajı Yazan: Nesen
Konu: Kusma agri huzursuzluk
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2015 Saat 15:20
Mrb doktor bey 6 aylik kizim 7.250 gram 4 gundur gece huzursuzlugu surekli alttan gaz cikarma agrisi var gibi aglama gunduzde normlde civil civil bir cocuk olmasina ragmen hep uyku halinde hafif ates var gunde 2 kez kusma 1 kez isal sekli sunuklu kaka yapiyor kusunca fiskirir tarzda kusuyor bugun acile gitiim tahlil falan yapmadi bogaz kizarik dedi bagirsak enfeksiyonu salginmis buara flagly surup yazdi ondan bir kasik verdim cocuk aninda kustu yine pedifen klamer 125 mg antibiyotik disleri cikacak dedi dentinox jel ve zayif istahida kactigi icin polivit yazmis ben sadece flagly verdim onuda kustu digerlerini vermedim neden boyle oldu ne kullanayim vicks suruyorum geceleri ilaclara basliyayimmi kucuk oldugu icin kusmada var endiseliyim aci aci agliyor ozellikle gece bu zamana kadar hic ilac kullanmadi hastalanmadi masallahi vardi cvbinizi bekliyorum sagolun
------------- Çocuklarım herşeyim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2015 Saat 19:53
Yedigi-ictigi bir gidadan, mikrop kapmis.. 21.Asir'da bile hala Turkiye'de icme sularina, kaka karisabiliyor!!
Eger, ishalle birlikte kusma oluyorsa, bu Viral ishaldir, 1 hafta surer, sakin ilac/Antibiyotik vermeyin..
Flagyl bir tek, Dizanteri ishallerinde verilir. Siz bakmayin her ishale Flagyl veren aptallara.. Bu isleri ogrenebilmeleri icin, daha bir firin ekmek yemeleri lazim..
Sakin; Dizanteri harisi bakteriel veya viral ishallerde ;ilac/antibiyotik kullanmayin..
Eski maillerden, Dizanteri kakasinin ozellilerini ogrenin..
|
Mesajı Yazan: Nesen
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2015 Saat 10:42
Merhaba kızımın isal ve kusması gectı 2 gundur ıyıydı gece hiç uyumadı hep agladı neresı agrıyor anlayamıyorum dılde beyaz benekler var banyo yaptı simdi pedıfen verdım uyuyor dilde pas olusursa klamer antıbıyotıge baslıyımmı teşekkürler
------------- Çocuklarım herşeyim
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2015 Saat 11:14
Kac defa anlattim... Once ates olacak... Ondan sonra, dilde pas, agizda koku varmi diye bakiyoruz.. Her ishalde, dilde pas olur, normaldir bir sey gerekmez.
|
|