ateş,halsizlik
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49966
Tarih: 11 Kas 2025 Saat 18:13
Konu: ateş,halsizlik
Mesajı Yazan: Hilallll
Konu: ateş,halsizlik
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2015 Saat 11:43
Merhaba
66 aylık oğlum dün ikindi saatlerinde ateşlendi(ateşini ölçmedim)halsizlik de var ancak ne burun tıkalı ne de öksürük var.rahatsızlığı ne olabilir acaba?(1-2 kere kustu)
21 günlük de kardeşi var bulaşıcı bir hastalık mıdır nasıl davranmalıyız,şu anda bebeğimizde bir rahatsızlık yok gibi.
Abinin rahatsızlığı kıskançlıktan olabilir mi?
------------- ........
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2015 Saat 17:49
Oğlum boğazının da ağrıdığından bahsetmeye başladı hemen ballı limon tedavisine başladık hala burun tıkanıklığı-akıntısı,öksürük gibi şikayetlerimiz yok.Ballı limona devam edeceğim zira ağızda koku dilde pas fark etmiyorum.
Bütün bunları bebeğimiz(21 günlük) için yapmamız gerekenler nelerdir acaba abiden hastalık geçerse diye anlatıyorum
şimdiden teşekkürler
------------- ........
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2015 Saat 20:25
|
Abi muhtemelen, ishal olacak. Kardesi ile ayni odada kalmasin.Hos, ishal olursa, insandan-insana bulasma olmazda, belki grip olabilir.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2015 Saat 14:11
1 gece 1 gündüz ateşi devam eden oğlum şimdi boğaz ağrısından şikayetleniyor,su içerken bile mızmız.Ancak kollarında özellikle dirsekten alt bölümde,bacaklarında, 1-2 tane de yüzünde olmak üzere kırmızılıklar var küçük sivilce gibi.Acaba döküntülü bir hastalık geçiriyor olabilir mi doktora götürmedim nasıl teşhis ederiz,yenidoğan kardeş için neler yapabiliriz
------------- ........
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2015 Saat 22:51
|