Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Pisiktende ote

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50032
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 01:19

Konu: Pisiktende ote
Mesajı Yazan: kuzeynep
Konu: Pisiktende ote
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2015 Saat 08:47
Merhaba Kadir bey kızım 20 aylık cuma akşamı başlıyan pisliği şuanda önüne gecilemez yara oldu. Cuma gunü doktoru ile konuştua travazol ve trisosid kullandık Cumartesi yara gibi küçük kırmızılar olunca özellikle kaka yapmamak için kendini sıkıyor ve çığlıklar atığından doktora gittik üç tane merhem verdi pazar günü hiç geçme olmadı başka bir doktora gittik doktor bir tek pudra ve antibiyotik verdi. Asıl sorunum bu yaraların dışında kaka yapmaması gaz bile çıkarırken çığlıklar atıyor. Lidocaine ointment Bacitracin Clotrimazole and betamethasone merhemlerini ilk doktor verdi ikinci doktor bunları kesti pudra ve Cephalexin 250mg verdi fakat pudra da çok yakıyor. Ne yapmalıyım bilemedim cevabınızı bekliyorum

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2015 Saat 09:11
Bu arada mesajımda belirtmemişim büyük kızımın ABM terapisi için üç haftalığına amerikadayız bu yüzden i eski mesajlardaki ilaçları tedarik edemiyorum buradan bulabilelim ilaçları siz daha iyi biliyosunuz? Ayrıca kızım iki gündür pek birşey yemiyor hala emzirdiğimden sadece meme meiyor ve zorla su içiriyorum. Ağrısı ne ile kesebilirim. Özellikle tuvaleti geldiğinde çok acı çekiyor iki gündür bez de takmıyorum

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2015 Saat 16:53
Desitin krem kullanin.
SAKIN: Cephalexin'i kullanmayin.Poposunu yikarken, pH:5.5 gibi asit sabunlari kullanin..

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2015 Saat 19:30
Cevabiniz için teşekkür ederim. Ilacı kullanmıyorum ama anlayamadığım burda da hemen antibiyotik veriyorlar. Desitin in mor rengini aliyorum. Agrisi için tylenon kullanmamda sakince var mi? Ayrica bugün buyuk kiİm ishal oldu evdeki evsahibi Çocuklardan birinin Boğaz enfeksiyonu var oda antibiyotik kullaniyor doktoru evdeki diğer çocuklarda kullansın Demiş doktor ishali bunla alakali olduğunu düşünüyor musunuz ben kullanmiyorum.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2015 Saat 22:18
Tylenol=Calpol.. Ayni sekilde kullanabilirsiniz.

SAKIN: Ishalli iken, antibiyotik veya ishal kesici ilac kullanmayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat