Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50136
Tarih: 12 Ağu 2025 Saat 19:54

Konu: Kulak
Mesajı Yazan: elif2
Konu: Kulak
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2015 Saat 12:36
Merhaba Kadir Bey,
Kızım 9 yaşında.16.08 itibariyle kulak şikayeti başladı.Tedavimizi biliyorum illiadin başladım ,fakat içine baksın diye dr.a da götürdüm.Kızarıklık v.s. yok dedi,kulak memesini elletmiyor,ağzını açamıyor ve yutkunamıyor.Dr.bekleyelim dedi,muayenede kabakulak da değil dedi.İbufen ve bactroban pomad verdi,kulak memesinde hafif bir kızarıklık var,belki sivilce v.s. çıkabilir diye.
Ne olabilir Hocam.ne yapayım.

Sevgiler.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2015 Saat 06:10
Kulak memesi yazmam yanlış,yanağımızın bittiği yerdeki çıkıntıya dokundurtmuyor.

Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2015 Saat 06:53
Tragus denilen yerde Kadir Bey,ibufenin etkisi geçince tekrar başlıyor ağrı.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2015 Saat 07:10

Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2015 Saat 07:22
Cevabınız görünmüyor Kadir Bey.

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 06:33
Siz genede, Iliadin damlaya baslayin. Ben sizin anlattiklariniza, o doktordan daha cok inanirim..

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 06:47
KBB ye götürdüm Hocam,iltihap başlamş dedi.Ben zaten illiadine başlamıştım 3 güne tamamladım.16-17-18 ,ancak ceclor verdi.Nasıl devam edeyim,illiadin genelde 3 günde etkisini gösterirdi,ibufende veriyorum bu arada,özellikle sabah ağrısı çok oluyor.

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 07:04
Sakin o antibiyotigi kullanmayin. Iladinden sonra agri gecti ise, sadece Serum fiz ile devam edin. Agri olursa tekrar Iliadin damla baslayin.

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 07:41
3 güne tamamladım ama hala ağrı var,bazen 5 güne tamamlayın diyorsunuz ya.o yüzden sordum,yinede bir gün ara vereyimmi?

Çok ama çok teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 18:55
3 gun boyunca, agri olursa, 5 gune tamamliyoruz. Agri 3 gun icinde kesildikten sonra, tekrar olursa, en az 1 gun aradan sonra 3 gun daha kullaniyoruz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat