Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çocuğumu kas hastası yapacaklar yardım edin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50155
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 18:57

Konu: Çocuğumu kas hastası yapacaklar yardım edin
Mesajı Yazan: muratsargin
Konu: Çocuğumu kas hastası yapacaklar yardım edin
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 00:06
Hocam merhaba birinci çocuğumu sizin tavsiyelerinizle büyüttüm. şimdi ikici çocuğum 5 aylık kontrolünde doktor kan tahlili istedi ve 1. resimdeki tahlil sonuçları çıktı. Kreatanin kinaz değeri yüksek diyip bir daha tahlil istedi onuda ikinci resimde gönderiyorum. daha sonra kasla ilgili bir problem var değerleri çok yüksek bir nörologla görüşün deyip bizi sevk etti bizim yerimiz ateş oldu uyku uyuyamıyoruz. ne yapmak lazım nolur yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.
1. TAHLİL
HOCAM BU İLK YAPILAN TAHLİL
2. TAHLİL

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. ALLAH RAZI OLSUN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 05:21
Kreatinin Kinaz diye bir tahlil yoktur, dogrusu; Kreatin Kinaz'dir, bu laboratuvarin hicbir seyine guvenmeyin, testleri baska laboratuvarda tekrarlatip bana yazin.

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 09:59
Hocam 2. Tahlil farklı bir tarihte farkli bir laboratuvarda yapıldı. Onlar dogru yazmışlar zaten 😄 ikiside devlet hastahanesi laboratuvarı teşekkürler ilginiz ici.

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 19:14
Bir adele hastaligi olabilir. Tercihen Universite hastanesine gidin.

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 21:40
yakın zamanda geçirdiği ama sizin farketmediğiniz bir grip olabilir dedi bugün nörolog hocam 15 gün sonra bir kez daha kan istedi

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 22:18
hocam el kol ve hareketlerinde hiç bir sorun yok kafayı da tutuyor ir adele hastalığı olsaydı belli etmezmiydi.

Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2015 Saat 03:24
Devlet ve Saglik bakanligi Hastane ve Laboratuvarlarina guvenmeyin. Testleri; adam gibi, ozel bir laboratuvarda yaptirin. Ben bunlara hic guvenmem..

Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2015 Saat 11:53
Hocam dediğiniz gibi bir universite hastanesine gittik. Tahlil daha düşük çıktı fakat yinede norologa yönlendirdi o da hic bir şeyi yok. Belki siz farketmeden bir grip falan atlatmıştır ondan o değer yüksek çıkmıştır dedi. 15 gun sonra bir kez daha tahlil istedi. İlginize teşekkürler 

Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2015 Saat 18:48
Hadi, gecmis olsun...

Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2015 Saat 12:21
Sağolun hocam teşekkürler. 

Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2015 Saat 18:41
Tam ders alinacak, ibretlik bir vak'a.....
Nasil basladi, nasil bitti.

Goruyorsunuz, sahtekarlar nasilda kollektif bir sekilde calisiyorlar!!Allah kimseyi bunlarin eline dusurmesin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat