Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

48 günlük bebekte öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50224
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 10:38

Konu: 48 günlük bebekte öksürük
Mesajı Yazan: Hilallll
Konu: 48 günlük bebekte öksürük
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2015 Saat 13:39
48 günlük 5700 kilo olan oğlum dün banyodan sonra uykudan burnu tıkalı uyandı,cold-mix uyguladım.Akşam saatlerinde öksürmeye başladı.Gece diğer günlerden bile düzgün deliksiz(6 saat kadar)uyudu.Uyandığında burun tıkalı idi ve hırıltı geliyordu burundan mı boğazdan mı ayırt edemedim,balgamlı öksürüğü vardı.
Sabah doktora götürdüm, ciğerleri dinledi, boğazdan gelen hırıltı var dedi.burnunu açık tut dedi ve bitkisel olduğunu söylediği prospan diye bir şurup yazdı balgamı atar falan dedi.
sizi okuyor tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıyoruz ailecek,ancak bebek küçük olunca elim ayağım dolaştı doktorda aldım soluğu.
şimdi ben burnu için iliadin damla kullanabilir miyim,gerçi serum fizyolajik de var hangisini tercih etmeliyim.bebekler için limonata tarzında ballı limon tavsiyenizi hatırlıyorum miktarı ve sıklığı ne olmalı?
herşey için teşekkürler

-------------
........

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2015 Saat 18:57
Sakin; Prospan'i kullanmayin.. Lafmi yani!!! Afyon'da bitkisel, kullaniyormuyuz??
Simdilik; sadece, Limonlu bal(limonata gibi), Serum fiz ve ColdMix kullanin. Kulak agrisi gibi israrli bir agri olursa, Iliadin kullanin..
Limonlu bali, oksurdukce, 2-3 yudum icirin.
Eski mailleri okuyun.

Mesajı Yazan: Hilallll
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2015 Saat 19:20
serum fizyolojik de ve cold-mix de miktar nasıl olmalı

-------------
........

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2015 Saat 19:24
Eski mailleri okuyun

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat