Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oksuruk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50299
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 19:40

Konu: oksuruk
Mesajı Yazan: emresökmen
Konu: oksuruk
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2015 Saat 22:06
Hocam mrb 28 ocak 2015 doğumlu 9.5 kg 72 cm bi kızımız var bi kaç gundur dikkatimizi çeken bi öksürüğü var ama ateş halsizlik vb durumlar yok çok şükür.20 gün önce dış çıkardı şimdi ikinci dis de çıkmak üzere bu öksürük için doktora görmemize gerek var mi gündüz çok sık olmuyor fakat gece tekrarlayan bi öksürük şuanda uykusundan uyandıran bi öksürük değil ama bizi tedirgin esiyor sabah serum fizyolojik kulandik akşam burnunda bi akıntı oldu sadece 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2015 Saat 22:22
Hocam bu arada kızım 3.5 aydan beri tekrarlayan iyeeden dolayi günde bi defa 2 cc pyoleseptyl kullaniyor bu ilacınaakciğere zzarar verdiği soyleniyor

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2015 Saat 22:25
Bu ilacı bize veren veren çocuk nefrologu bir yaşına kadar içmesi gerekeceğiiiçin pyoloseptyl verdiğini bu ilacınuzun sureli kkullanıma uygun olduğunu söylemişti fakat ppratisyen bi arkadaş bu ilacınuzun sure kkullanımda akciğerzzarına zarar verebileceğini bana söyleyince hep aklımda soru işareti kald . Bi kaç hundurde öksürüğü olunca tedirgin oldum

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2015 Saat 22:26
SAKIN; o ilaci kullanmayin... Turkiye'de en buyuk sahtekarliklar hep IYE uzerinden yapilir.
Kesin size kazikladilar. O "IYE oldu" dediginiz zamandaki Idrar tahlillerine bir daha bakin... Nitrit:(-) ise, hicbir zaman IYE olmadi, kaziklandiniz demektir... Hakiki IYE oldugunda, Idrar Tahlilinde, Nitrit:(+) olur. Sakin Turkiye'de yapilan Idrar kulturlerine de inanmayin.. Butun disardan bulasma ile olan uremelere bile hastalik muamelesi yapiyorlar.

Oksurugu onemli degil. Basit bir Grip geciriyor. Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin..
Cok okumaniz gerek...

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2015 Saat 22:30
Tesekkur ederim hocam ilginiz için

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat