Yüksek ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50318
Tarih: 22 Eki 2025 Saat 02:12
Konu: Yüksek ateş
Mesajı Yazan: Buketaras
Konu: Yüksek ateş
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2015 Saat 22:43
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2015 Saat 22:59
Hocam merhaba kameranın çözünürlüğü için kusura bakmayın iyi bir görüntü olmadı.23 aylık kızım 41.0 Ateşle acile gittik.bize kan testi yapıldı.çıkan sonuçtan doktorbey ateş düşürücü şurup yazdı onu verdik.yanlık kansız OLDUĞUNU söyledi ve kan ilacına başlamalısınız dedi.hocam HCT 34,5 MCV 76,3 MCH 25,8 referans aralıklarından biraz düşük hocam.siz ne öneriyorsunuz bu Değerler sonucunda
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2015 Saat 09:33
Referans degerleri yasina uygun olmadigi halde; HGB degeri yuksek ve sahtekar hala; "Kansizlik"tan bahs edebiliyor..
Sakin bu sahtekarin hicbir dedigine kanmayin. Hele, sakin Demir ilaci vermeyin.
WBC degeride, cok dusuk, buda gecirdigi hastaligin Gripal bir enfeksiyon oldugunu gosterir. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Sakin: Aferin, Peditus, Asist, Zaditen veya diger Alerji suruplarindan vermeyin.
|
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2015 Saat 13:36
Teşekkür ederim hocam.sahtekarlar doktorlarla dolmuş güzelim Türkiye'miz .Sizin gibi işin ehli dürüst bir doktora artık raslayamıyoruz ne yazık ki
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2015 Saat 19:26
Her toplum, layik oldugu Politikaci ve Doktorlara sahiptir.
Dogru durust Ogretim Uyeleri olmadan, 80 Tip Fakultesi acilirsa boyle olur.. Bunlar iyi gunleriniz.. O yuzden diyorum, bana ve Siteye bir sey olursa ortada kalirsiniz.. Yazdiklarimi not edin, defter tutun hatta fotokopi alin, Torunlariniz zamaninda bile Turkiye'de Saglik duzelmeyecek.
|
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2015 Saat 23:52
|