Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kanli mukuslu diski

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50334
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 01:34

Konu: kanli mukuslu diski
Mesajı Yazan: etdkeskin
Konu: kanli mukuslu diski
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2015 Saat 10:26
hocam hayirli gunler oglum 4yasinda 20 kilo dun aksam diskisinda kanli mukus vardi yaklasik 1 aydirda ara ara mukus var ama kan ilk defa gordum ates kusma yok diskisida hep civik gunde 2 3 defa yapiyor bu yasina kadar cok az sayida sekilli diski yapmistir ve bu siralar cok gazli yapiyor hocam bu nedir tahlil yaptirayimmi. saygilarimla

-------------
oglummm...

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2015 Saat 10:48
hocam bu arada agiz kokusuda var ama dili temiz...

-------------
oglummm...

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2015 Saat 12:20
hocam birde cok kuvvetli gegiriyor ve diskisinin bitmiyo gibi geliyor ikinmaya devam ediyor annecim bittimi dedigimde bilmiyorum deyip ikinmaya devam ediyorr.

-------------
oglummm...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2015 Saat 18:55
Giardia olabilir...
Flagyl surup: 1 hafta, gunde:2x2 olcek verin.

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2015 Saat 14:35
hocam annem bugun ogluma diski tahlili yaptirmis temiz cikmis ama tahlile verdikleri diskida mukus yokmus sonuclar temiz cikmis ama hocam cok ikinarak ve gazli diski yapiyor ve bittigini anlamiyor flagly surup aldim baslayayimmi saygilarimla...

-------------
oglummm...

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2015 Saat 22:02
Baslayin, Turkiye'de Giardia'yi bilen bir doktor veya Laboratuvar bulamazsiniz.. Gorselerde tanimazlar.

Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2015 Saat 21:13
hocam flagly surubu 4 gundur kullaniyoruz gazi bayagi azaldi ama dun aksam diskisinda cogunlu kucuk 2 tanede isaret parmagi uzunlugunda kahverengi ip gibi seyler vardi kurtmu diye tedirgin oldum hocam giardia popoda kasinti ve burun kasintisida yaparmi cok oldum biliyorum ama o ip gibi seyler cok tedirgin etti. hakkinizi helal edin hocam saygilarimla

-------------
oglummm...

Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2015 Saat 10:03
Barsak solucanlari; renksizdirler (beyaz-krem rengi arasindadirlar)_. Kahverengi degillerdir. Giardia'da gozle gorulmez.

Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2015 Saat 12:47
hocam tesekkurler ip gibi seyler tedirgin etmisti herhalde yediklerinden sagolun

-------------
oglummm...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat