Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oto koltuğu farkları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5052
Tarih: 06 Eki 2025 Saat 14:00

Konu: oto koltuğu farkları
Mesajı Yazan: devrimtipi
Konu: oto koltuğu farkları
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2008 Saat 11:09
Erkin bey merhaba, 6 aylık oğlum içim oto koltuğu almayı düşünüyoruz bu ay içinde. Şu anda 8 kilo 850 gram. 9 kiloya ulaşmasını beklioruz. Chi... ve röm.. marka koltuklara baktık. Doktorumuz bir de kra... ı tavsiye etti ama sizin yazılarınızdan birinde kra.. ın Türkiye markası olup Çinde üretildiğini okumuştum yanılmıyorsam. Kra... markası için ne düşünüyorsunuz. bir de e-be.. web sitesinde chi.. ya ait iki farklı ürün gördüm. "isofix oto koltuğu" ile "key1 isofix oto" koltuğu arasında ne fark var, hangisini tavsiye edersiniz. Teşekkür ederim.
Devrim Tipi Urhan

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2008 Saat 23:37

Merhaba Devrim Hanım,

Amaç hiçbir markayı kötülemek ya da öne çıkarmak olmasa da oto koltukları hayat kurtaran ürünler olduğu için bu konuda daha hassas davranıyorum.Ve ürün oto koltuğu olunca   marka yazmamaktan bu seferlik vazgeçeceğim. Bir oto koltuğu satın alacaksanız ürün Chicco,Römer,Maxi Cosi ya da Bebe Comfort olsun derim. Doktorunuz bu öneriyi hangi kriterlere dayanarak yaptı gerçekten çok merak ettim. Kendisiyle görüşüp bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim gerçekten. Bilimsel ve teknik bir açıklaması olması gerek önerisinin arkasında mutlaka. Diğer sorunuza gelince,iki ürün de aynı ürünler,sadece ürünleri tanımlamakta hata yapmışlar herhalde.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: devrimtipi
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2008 Saat 11:14
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Chicco tercih edeceğiz sanırım.

Bir önceki mesajımda eksik yazmışım, doktorumuz önce römeri sonra kraftı tercih edebilirsiniz demişti. Kraft ile ilgili tercih sebebini kendisine soracağım.

İyi çalışmalar
Devrim Tipi Urhan

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat