Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oksuruk gözde capaklanma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50968
Tarih: 23 Kas 2025 Saat 12:59

Konu: Oksuruk gözde capaklanma
Mesajı Yazan: Ahmetsaid
Konu: Oksuruk gözde capaklanma
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 14:27
Doktor bey kızım haftaya altı aylik olacakmış aydır oksuruyor sizin dedikleriniz dışında bir sey yapmıyorum
1) bugun gözünde çapak vardı gun icinde de yesil yesil çapak gibi geliyor cok yogun degil kPnmadi ama var yine tobrased gunde dort kez bir damla bes gun kullanılacak diye hatırlıyorum doğru mu
2) doktor balgam icin bricalyn verdi Boğaz'da beyaz balgam var dedi ama ilaci kullanmadım yattığında cok oksuruyor
3) burun da tikali serum fizyoljik yapıyorum illiadin. Kullanayım mı acaba

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 20:59
1- Gozde silme capak olursa; Tobrased'i kullanin... Toplu igne basi kadar capak icin, sadece nemli bir bez ile silin.
2- SAKIN, Bricanyl vermeyin, bu doktorlar artik iyice sasirdilar..
3- Simdilik, Serum fiz kullanin, agrisi olursa, Iliadin damla kullanin.

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 21:47
Toplu igne bası kadar degildi ama silme de degildi gun icinde hep yesil yesil geldi burun tikanik o yüzden sanırım ben bu aksam saat yedide damlattim damlayı artık bes gun kullanmalı miyim bir de dort kez damlatilacak ya saat aralığı onemli mi

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2015 Saat 06:02
Baslamissiniz, kullanin.. Bir zarari olmaz. Saat araligi onemli degil, damla yapilacak diye uyuyan cocugu uyandirmayin.

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2015 Saat 06:33
Doktor bey gozu hemen gecti ama yine de devam ediyoruz tobrased damlaya
Sorum su gunde dort kere bes gun yaparsak yirmi damla eder ben dün gece bir kere damlattimbu bir gün mı oluyor yoksa yirmi damla mı tamamlanmalı ben matematik ogretmeniyim de sayılara biraz takılıyorum galiba ozur dilerim ben Çarşamba gece bir damla yaptım Perşembe cuma Cumartesi pazar dort damla Pazartesi de uc damla yapıp sonlandirrayim mı yoksa gun hesabı ile pazar mı bitireyim

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2015 Saat 17:54
Gunde kac damla yaptiginiz o kadar muhim degil.. 5 Gun kullanin.

Ayricada, madem takiyorsunuz, 5 gunde 20 damla degil, 40 damla eder.
Her iki goze; 4'er damla=8 damla. 8x5=40 damla..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat