merhaba hocam oglum 5 aylık 8120 gr 68 cm. bı ay once muaynemızde 3 haftada 300 gr aldık. drumuz az buldu uzuldum bozanın cok sut yaptıgını ogrendım ve haddınden fazla boza ıctım bı hafta kadar ve sut ıctım. cok arttı sutum cok fazla..ama oglum yesıl kaka yapmaya basladı drum sutu bırak deı bıraktım. kan geldı aralıklarla 2 kere ıp seklınde.. druma sordum dıyete baslıcaz dedı sut ve urunlerı turuncgıller tahın kuzu etı harıc etler balık tavuk herseyı yasakladı. peynırıde kecı al yap dedı.. bu arada kakada herhangı bı patojen cıkmadı ama lokosıt ve erıtrosıt bakılmadı. oglumun genel durumu ıyı. druma boza cok ıctım ondan olmasın dedım yok dedı ıc dedı tamam dedım uzun sure ara vermıstım kakası gunde 1 hardal oldu yıne o gun boza ıctım ertesı gun yıne gunde 2 ere yesıl oldu.. bıraktım o gun kaka yapmadı ertesı gun yesıl ve mukuslu yaptı.. sımdı hem boza ıcmıyorum hem dıyet yapıyorum ama bu dıyet cok agır oldupu ıcın sutumun azaldıgını hıssedıyorm.. yesıl kaka ve kanı fazla emmeye bagladıgınızı okudum ama boza alerjısı mı nedır kafm cok karıst.. boza ıctıgım hafta bebeım 2 haftada 340 gr aldı. bende cok aldım ama bagırsakları bozuldu cok mu karısık anlattım.. tavsıyelerınızı beklıorum.. drum sut alerjısı olduguna emın gıbı.. hanı para ıcın bısıler yapmadıgına emınım cunku bende saglıkcı oldugum ıcın ucret odemıyoruz muayenesınde.. saygılar
|