Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Büyük tuvalet & uyku düzeni

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51120
Tarih: 03 Eki 2025 Saat 13:06

Konu: Büyük tuvalet & uyku düzeni
Mesajı Yazan: ece0310
Konu: Büyük tuvalet & uyku düzeni
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2015 Saat 21:24
Kadir bey meehabalar,

Kızım tam 3 yasında.. Hatırlar misiniz bilmem ama kaka tutma problemini vardı ve bu yüzden geldiğinde de donuna ederdi.bu problemi biraz aştık artık lazimliga yapıyoruz..ama yine tutuyor gibi geliyor bana..oturaga oturduğunda ya yapıyor ya da gün içersinde.. Ve mesela en son salı günü yaptı bugün geldi kakasi ama çok uykusu olduğu için yapamadı ve yarına kaldı..ayrıca salidan geçen bu süreçte hiç kakam geldi kelimesini duymadım..normal mi??3 gün yapmaması??bbu arada güzel besleniyoruz meyve sebze et baklagil balık herşey.. Bu durumda ne yapmamızı onerirsiniz??

2. Konumda uyku düzeni saatler geri alınmasına rağmen halen öğlen uykusu 3 ya da 4'ü buluyor tabii öyle olunca da akşam yatış 11-11 bucuktan önce olmuyor..sabah kalkması da 10dan aşağı.. Eee baktığınızda normal ama işte 3 yaş daha çok erken geç yatması için..sadece gün boyu uyumadığında akşam erken yatıyor 9da uyumus oluyor ama sabah yine erken uyanmıyor en erken 9 buçuk..bu konuda ne yapmamız lazım??

Yardımlarınız için teşekkürler çok hemde..

Saygılarımla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2015 Saat 07:24
Hic orali bile olmayin, kendi haline birakin. Kendi halledecek...

Okula (krese) gidene kadar uyku duzenini zapt-u rapt altina almiyoruz. sunun surasi zaten, 1-2 senelik luksu kaldi garibin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat