Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Mch değeri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51167
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 09:24

Konu: Mch değeri
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: Mch değeri
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2015 Saat 17:48
Kadir bey merhaba.tahlil sonuçlarında mch değeri 26.29 çıkmış yani normalden biraz düşük 27-32 arası olması gerekiyomuş.bu değer ne ile alakalı .bilgilendirirseniz sevinirim.iyiki varsınız.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2015 Saat 18:48
Onemli bir sey degil..."Ortalama, alhucre Hemoglobin miktari demektir.
Laboratuvar, assagilik bir laboratuvar oldugundan, sirf sanki bir bozukluk varmis gibi boyle namussuzca, yalan Referans degerleri yaziyor.
Eriskinlerde bile sinir: 26-34 dur..
7ay-2yas arasi; 23-30 dur.

Maalesef, son 10 seneden beri doktorlar asini sayida hastayi Laboratuvarlara gonderiyor. Laboratuvarlarda boyle sahtekarliklarla, insanlarin kafalarini karistirip, daha fazla tahlil yapilmasini sagliyorlar ve doktorlari memnun ediyorlar.
Bunlar resmen CETE halinde calisirlar.
Cocuk kan degerleri; her yasta farkli oldugu gibi, bilhassa eriskinlerden cok farklidir.
Bu laboratuvarara gidin ve adam gibi dogru rapor vermelerini isteyin. Sizler sesinizi cikarmadiginiz surece, bu rezillikler hep olacaktir.

Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2015 Saat 20:18
Devlet hastanesinde tahlil yaptırdım ..ve evet malesef ne hastanelere ne doktorlara hiç inancım kalmadı.sizde olmasanız napardık bilmem.nerdeyse tahlil sonuçlarına bile şüpheyle yaklaşıcam artık gerçekten iyimiyim diye .normal olan değerler doğrumudur diye.çok teşekkür ederim size.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2015 Saat 21:44
Hicbir anormallik yok.. Zaten butun bu uc-kagitlar, sirf; sanki bir anormallik varmis gibi gozuksun diye yapiliyor..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat