adim atmama
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51195
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 10:32
Konu: adim atmama
Mesajı Yazan: zelalim
Konu: adim atmama
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2015 Saat 14:34
merhaba hocam,
8 aylik kizim 6.ayinda desteksiz oturmaya basladi,bir iki hafta sonra da poposunun uzerinde ziplaya ziplaya az bir mesafe ilerlemeye basladi,su an yine ayni sekilde ilerliyor,popo ustunde dizleri ayaklari yerdeyken kendini yukari kaldirmaya calisiyor.yerde surunme emekleme henuz yok,her iki yanina donebiliyor ancak yuvarlanma da yok.3.ayinda ultrasonda kalca cikigi gorulmedi bizde tekrar yaptirmadik,yaptiralimmi???
ayakta koltuk altlarindan destegi birakinca parmak uclarinda birkac saniye dimdik durabiliyor ama adim atmiyor.faydasi yada zarari yoktur demistiniz,1 ay kadardir yurutece koyuyoruz o zamandir yurutecte her iki ayagiyla ayni anda adim atip ziplar gibi ilerliyor.ben bir sorun oldugunu dusunmemistim ama her goren niye adim atmiyorda ata biner gibi zipliyor ilk kez goruyoruz doktora goturdunmu demeye baslayinca endiselendim size sormak istedim,bu bir sorun mudur muayene mi gerekir???
yurutecte sadece parmak uclari yere degiyor,boyunu yanlis ayarlamis olabilirmiyim???
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2015 Saat 18:16
Hic bir rahatsizligi yok, eski mailleri okuyun. Cok okumaniz lazim. Asiri bilgi kirliliginiz var.
|
|